Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимам за портфолиото си...
Автор: vikings   
Дата:   19-10-16 13:57

Здравейте!
Начинаещ съм и събирам поводи за правене на снимки за портфолиото си. Безплатно в района на София. За уточнение: 0887542007 Тодор
 Re: Снимам за портфолиото си...
Автор: realnoncho   
Дата:   19-10-16 14:06

За 4 години във форума да беше качил някоя друга снимка да се ориентират хората поне.
Автор: asahi   
Дата:   19-10-16 16:54

Портфолиото показва някакво ниво. Ти какво ще искаш да покажеш? Поводи се намират - само си носи фотоапарата.
Автор: horrible   
Дата:   19-10-16 16:55

Пич, изядоха те! [smile]
Автор: silvesar   
Дата:   19-10-16 17:45

Петък подрани [beer]
Автор: Gecata   
Дата:   19-10-16 17:51

"Петък подрани".... Явно, човекът разправя, че събира поводи вместо направо да си каже, че иска да снима някой който е съгласен да му позира.....
Дата:   19-10-16 18:29

Gecata: Не мисля, че тук е мястото фотограф да си търси модели или поводи.
Автор: horrible   
Дата:   19-10-16 18:32

Да организира едно банкетче (дет му ка'ат тимбилдинг), да каже дата, място и час, и ще дойдем всички в куп да ни снима! [smilie7]
Автор: Myth   
Дата:   19-10-16 18:36

Не било тук мястото, нам си к'во е къде е мястото, всеки пише тук каквото му скимне... пъ после не било тук мястото :) Ако беше някоя хубава мацка да търси фотограф да я снима за портфолиото и, нямаше да я върнете [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [beer]
Автор: Jk.freeman   
Дата:   19-10-16 18:37

И защо да не си търси модели тука?
Автор: bogdanov   
Дата:   19-10-16 18:39

Чакай, че и аз нещо не разбрах. Искаш някой безплатно да те снима за твое портфолио или ти да снимаш някого безплатно за твое портфолио?Питам само защото и в двата случая става въпрос за твоето портфолио. Защо не отделиш една сума за да платиш на модел? Не се страхувай да инвестираш средства в професионализма си. Щом правиш портфолио значи искаш да вадиш дивиденти, субсидии един вид. Ако имаш пък благородна цел, спомени я! За червеният кръст, за прайда, за веганите...там са жертвоготовните самаряни. Тук са вълци, де на глутници, де единаци... Вълци снимат ли ти се? Не, тогава ще ти се наложи да инвестираш. Ако така го беше поставил въпроса, много колеги щяха да те насочат къде да търсиш модели.
Дата:   19-10-16 18:41

Myth: Прав си. Но ако беше мацка да си търси фотограф [beer]
Автор: gogo359   
Дата:   19-10-16 19:22

Аз пък мисля, че предложението на автора е резонно. До колкото разбрах аз, автора иска да снима събития (сватби, кръщанета, рож. дни и т.н.) без да получава заплащане за това. Има хора, които не искат да отделят пари за фотограф за събитията си, но ще се зарадват ако получат малко по - хубави снимки за без пари. Така ще се получи нещо като бартер и двете страни ще имат изгода.

Вече е друг въпроса дали автора може да направи тези малко по - хубави снимки, но това не е обект на настоящата тема.

Към автора: Сайтове като olx, bazar, facebook съм на мнение че ще са по - полезни.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.