Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна
 Президентски избори
Автор: alexdeltov   
Дата:   19-10-16 09:18

Разбрах,че били задължителни.Ако не гласувам,щели да ми вземат фотоапарата.Вярно ли е това...
 Re: Президентски избори
Автор: Nikolas666   
Дата:   19-10-16 09:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: agop4o   
Дата:   19-10-16 09:20

Или апарата или в сибир с лятни дрехи[smilie5]
Автор: 1swamp2frogs   
Дата:   19-10-16 09:20

Ако гласувате за Митьо Пищова, щял да забрани котетата и да ги вкара в лагери!
Иначе ако не гласува човек го премахвали от списъците и ако искаш догодина да гласуваш трябва да ходиш специално някъде си да те запишат отново.
Автор: e-mil   
Дата:   19-10-16 09:32

Автор: 1swamp2frogs
Дата: 19-10-16 09:20
"Иначе ако не гласува човек го премахвали от списъците и ако искаш догодина да гласуваш трябва да ходиш специално някъде си да те запишат отново."

Глупости!
Премахват те от списъците при две негласувания от един и същ вид. Примерно: два президентски или два парламентарни, или два местни избора. Тоест ще те махнат най-рано след 5 години, когато са следващите президентски избори и ограничението ще важи само за тях.
Като неявяването се зачита само ако е по неуважителна причина. Ако лежиш в болницата с кома или пък си забил на Карибите да снимаш голи моделки, това са си уважителни причина отвсякъде.

А апарата винаги могат да ти го вземат. Само го остави за няколко минути без надзор!
Автор: 1swamp2frogs   
Дата:   19-10-16 09:42

Че то какъв беше смисъла от "задължителното" гласуване, колкото да замажат очите [smilie11] ....
Автор: alexdeltov   
Дата:   19-10-16 10:21

Именно,аз достигам до извода,че тотално се оклепаха та хората да незнаят какво се случва.
Автор: Jk.freeman   
Дата:   19-10-16 10:25

Ама ние имаме президент, верно ли това?![smilie5] [smilie5] [smilie5]
Автор: e-mil   
Дата:   19-10-16 10:39

Автор: Jk.freeman
Дата: 19-10-16 10:25
"Ама ние имаме президент, верно ли това?!"

Ей, че си прост! Точно затова се казват избори - щото нямаме президент и тепърва ще избираме.
Автор: Антивик   
Дата:   19-10-16 10:42

Смешници! Аз нямам мерак да гласувам и те ще ме наказват с премахване от списъците - вместо да ми извадят очите ще ми изпишат веждите[smilie5].
Па това задължително гласуване си е тъпня, до преди 25-26 години народа врещя, че го задължавали и че се гласувало 100%. Сега според конституцията това ни е право, па пак мераклии да стане задължително[smilie9].
И 10 пъти да стане задължително, дереджето нема се оправи. Може само ако се промени закона за гласуването, но това нема кой да го направи, що нямат интерес. Първом да кажем прово да гласуват само тези де са си платили последните 2-3 години данъци, такси, осигуровки и задължения към даржавата. За да гласуваш трябва да си дал нещо и да си си изпълнил задълженията. Па и по тоз начин се решава въпроса с двойното гражданство и с гласуването от чужбина.
Другото което може да се промени - премахване на всякакви номера и цветове по бюлетините, само чист текст имена на кандидатите и при това да се разместват местата им в бюлетината, така че да не са на едно и също място. А да видим как ще гласуват неграмотни елементи и как ще им се подсказва за кого да гласуват[smilie5].
Автор: red_storm   
Дата:   19-10-16 10:47

Това задължително гласуване е ясно с каква цел е направено. Народни представители обясняват на простолюдието, че ако не гласуват ще отпаднат социалните им помощи. Така освен, че ги докарват до урните им подсушват за КОЙ да гласуват.
За всички с над осми клас е ясно как и за кого. За когото си поискаш и както си поискаш.
Дата:   19-10-16 10:55

e-mil според мене и след изборите пак няма да имаме президент...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: tziko   
Дата:   19-10-16 11:08

Съдбата изигра лоша шега на всички, които плюха със задоволство по Плевнелиев.
Сега единствения кандидат, който не е пълен олигофрен, прилича изключително много на Плевнелиев. Да видя сега за кого ще гласуват. Но всъщност няма да видя, не защото е тайно, ами защото всички са мижитурки и е по-лесно да не гласуват, от колкото да се поинтересуват от това кой какъв е какво може, дали заслужава.
Няма да се учудя следващия президент да е Цецко Цачев.
Автор: catandgoddess   
Дата:   19-10-16 11:33

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14572216_1306759169376889_1703839931680210109_n.jpg?...

Не знам как да оправя линка, но харесвам Робърт Де Ниро[smilie21]

Автор: Антивик   
Дата:   19-10-16 11:52

tziko написа:

................................................ами защото всички са мижитурки и е по-лесно да не гласуват, от колкото да се поинтересуват от това кой какъв е какво може, дали заслужава. Няма да се учудя следващия президент да е Цецко Цачев.

Колко и какво да се интересуваме.....то си се види, че всите са си чиста проба службо и келепирогонци.
Автор: samurai2   
Дата:   19-10-16 11:56

Jk.freeman - Президент [smilie3] [smilie24]
Автор: Kalimas   
Дата:   19-10-16 12:00

Т'ва да те махнат от изборните списъци, защото не гласуваш ми звучи като да отлъчиш мюфтията от католическата църква. Можеш, ма на дали ще му дреме.
Дата:   19-10-16 12:05

Всъщност не знам защо ни е президент, като си имаме бат Бойко...
Автор: FAQ   
Дата:   19-10-16 13:16

За един друг кандидат президент и нек"ви фотографи.

http://time.com/donald-trump-photographs/?xid=time_socialflow_facebook

Автор: m.djorov   
Дата:   19-10-16 13:25

Няколко въпроса ми изскачат.
1 Като сега е задължително, защо тогава на референдума има въпрос дали да е задължително?
2 Гласуването не е ли конституционно право? Как ще ме махат от списъците? Няма да ми дадат да гласувам ли? В нарушение на конституцията.

В момента в парламента има подадено проекто изменение точно този текст да отпадне от закона - където пише, че гласуването е задължително.

Защо още търпим циркаджийте, ми не ги обесим пред парламента и следващите да имат едно на ум?
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   19-10-16 13:30

Дали гласувам или не си е моя работа,в крайна сметка аз плащам целия масраф като данъкоплатец.
С още първото заведено дело към КС за премахвяне на негласувал "юзър" от избирателните списъците, това правило ще отпадне.
Дата:   19-10-16 14:13

Автор: m.djorov
Защо още търпим циркаджийте, ми не ги обесим пред парламента и следващите да имат едно на ум?

Доживях да прочета нещо смислено в тоя форум...[smilie24] Ако се стигне до там, аз се записвам доброволец да водя екзекуциите [cool] [cool] [cool]
Автор: gbrain   
Дата:   19-10-16 14:28

Пак някви опити да притискат хората [smilie9]
Автор: camelasign   
Дата:   19-10-16 14:30

тц, тц...и ще избиете "интелигенцията и цвета на нацията", м?:)
Автор: Dobromir_Kalenikov   
Дата:   19-10-16 14:41

Това ни е трагедията на нас - при смяната на един режим с друг в тая клета територия екзекутори никога не са липсвали. Виж, някой, който да води държавата и политиката по по-различен път след това - там няма никой... Ама то мат'рялът си е такъв.
Имате следните възможности:
- Секретарката на партията, с начален трудов стаж като стругар, спусната от партията-майка2 (да не се разглежда като нещо различно от партията-майка1);
- Генерал Радев, издигнат от БеКаПето (оригиналната партия-майка1), бивш главнокомандващ ВВС, който ще се бори с кемтрейлс и гмо.
- Бисер Петното - е, поне не е убиец... май?;
- Митьо Пищова - изобретателят на кибапчито 1990-а година, порещ маникенки като риби и пълнещ ги като агнита в един минал живот, претърпял катарзис;
- Калфин - локуморазтегач 1-ви разряд, с винаги надупена към Раша позиция;
- Оная с агнетата и вълците - wtf?!?;
- Оня, дето с благословията на Лукойл дава евтино бенДзина, че да може да обърка нечии сметки;
- Онзи, дето го гониха сумати време от парламента и избягваше да отговори #Кой;
- Не ме гледай умно, българино!;
- Лупи - оправи ЦСКА, сега е ред на държавата като цяло;
- агент Каракачанов - шизофреничен и противоречащ си патреоД, който си мисли, че е много добре прикрит зад маската на родолюбец;
- Кемал Рамадан Байрям - пЪРв приятел на шейх Мансур Оджех и още някакви богати хора (ей на, скивай на снимката от сватбата му с деветата жена - втория от ляво надясно!);

На този фон имаме за кандидат образован, интелигентно говорещ, про-европейски и про-западно ориентиран претендент, който засега с лекота надвива в дебати опонентите си. Толкова е сюрреалистично да гледаш как материалът пак си желае генерали, секретарки, горивни босове и футболни благодетели, че направо буди смях. При наличие на трезвомислещи и интелигентни хора в тази държава избори с такива кандидати щяха да са само протокол, предварително решена битка. За съжаление обаче тук не е така, тук май си харесваме кочинката.

Публикацията е редактирана (19-10-16 14:42)
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна

Тази тема е затворена