Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стига глупости в петък
Автор: bg2014   
Дата:   02-09-16 13:26

За да има тема различна ......ето нещо интересно фотографско.
[shtrak]
 Re: Стига глупости в петък
Дата:   02-09-16 13:33

Забавля ВАЙ те се!
Автор: realnoncho   
Дата:   02-09-16 13:34

Тема с едно изречение без яснота за какво е и линкове не е по-малка глупост [smilie23]
Автор: Stoi2   
Дата:   02-09-16 13:43

Руски не четем !
Дата:   02-09-16 13:59

Ами поне български не четете ли?
Стига глупости!
Вие не може ли да си сдържате глупостите? Темата не е за лов на такива като вас. Темата е за снимки и фотография. Фотографията не се чете. [beer]
Автор: catandgoddess   
Дата:   02-09-16 14:05

На когото му е любопитно пък да цъкне на линковете и да се информира. Не е задължително всеки да открие нещо за себе си тук, нито да се разпише на тръгване...

Това за странното включване на Нончо[smilie5]

Дата:   02-09-16 14:11

Ми може пък да не искам да цъкам някакви анонимни линкове от всеки из нета, който не си е направил труда да напише едно изречение като информация.
Автор: nyamago   
Дата:   02-09-16 14:25

catandgoddess написа:

> ...Това за странното включване на Нончо...

Включването не е странно, само е заядливо (ненужно негативно). При това невярно - по много точки. Предвидимо, нищо странно.
Дата:   02-09-16 14:32

realnoncho написа:

> Ми може пък да не искам да цъкам някакви анонимни линкове от всеки
> из нета, който не си е направил труда да напише едно изречение като информация.

Линковете НЕ СА анонимни - нито тук (подадени са от янсо идентифициран съфорумник, автора на тмата), нито на публикуващия сайт(YouTUbe), където сиимат ясно обоаначен канал и автор.

И авторът си Е направил труда да обяси точно с едно изречение за какво пуска темата и е подсказал дори съдържанието на линка с ясните ключови думи различно, интересно, фотографско.

Две неверни твърдения в едно изречение. Характерен стил.
Автор: quazimodo   
Дата:   02-09-16 14:33

А бре, момци, що си късате нервите преди още да са започнали почивните дни[smilie11]. Давайте го лежерно! Днес по принцип си е ден на майстора, не на тъщата[smilie18]. Хайде със здраве и весело изкарване на този наистина български празник!

Автор: Denis_Radikov   
Дата:   02-09-16 14:37

Аман от бавняри в този сайт ,който не умеят да общуват нормално и все гледат да се направят на интересни... [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Дата:   02-09-16 14:39

По темата: намерих и двата линка за любопитни, всеки по своему. Някъде нещо научих, някъде нещо ме усмихна. Ралвкателна тема, но доста по-смислена от обичайните надпревари в дебелашки чалга-шеги или хуор на абсурда.

Подобни препратки и от други биха зарадвали мнозина от нас.
[beer]
Дата:   02-09-16 14:47

nyamago,

Значи ти като видиш линк за клип в youtube завършващ от типа Psdkjdsfgh не ти е анонимно и виждаш в него заглавие и тема? Евала!

Не мен линкове от горния тип не ми говорят нищо, а това, че пише "фотографско" въобще не значи, че не може да препраща към друго.

Извинявам се за реализма, но в този форум някой съвсем спокойно може да пусне същата тема с препратка към нещо съвсем различно и при липсата на активна модерация да откара няколко часа.
Дата:   02-09-16 14:52

Ето още нещо фотографско и забавно . (Нончо да не се чувста длъжен да отваря линка, може да е опасен).
[beer]
Дата:   02-09-16 14:53

Колега realnoncho, просто прочети заглавието и ще разбереш, че темата не е за теб. Подмини я с усмивка, а не с глупост.
Колегата Stoi2 го разбрах. Темата не е и за него, щото е на руски. На останалите колеги - БЛАГОДАРЯ!
Наистина е дразнещо всяка тема да е с припирни, конфронтации, безсмислени спорове.. с една дума глупости. За това заглавието е за тези, които се дразнят от същото. Поздрави и повече усмивки!
Дата:   02-09-16 14:58

Явно е по-лесно няколко човека да се опитат да ме убедят колко не съм прав, вместо с едно по изречение да се каже за какво иде реч.

Нека хвърлянето на линкове продължи, стига глупости!
Автор: BXMarkov   
Дата:   02-09-16 16:06

These 44 Photos From The Past Won't Be In History Books.

Автор: CDman   
Дата:   02-09-16 16:37

Ееех петък е [smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2016-09/ikez5599.JPG

http://media.brainz.org/uploads/2010/02/cats/7.jpg

Автор: catandgoddess   
Дата:   02-09-16 17:51

[smilie5] [smilie7]

https://photo-forum.net/static/forum/2016-09/hyfi9259.JPG

Дата:   05-09-16 21:41

Интересни и редки СНИМКИ.
Автор: fotograf123   
Дата:   05-09-16 21:56

Не се научихте как във форум за фотография се обсъжда точно Тя ! Глупости по цял ден от ненормалници не ми се четат ...

Дата:   06-09-16 09:26

Малко по-меко с изразните средства (не се самообиждай и самоописвай)
Просто подмини темата. Просто и лесно за интелигентни фотографи.
И да се образоваш с редки фотоси снимани от колеги ПРЕДИ обекта на снимките да стане известен си е събитие. Дай Боже всеки му да има такива попадения. Представям си колко струват подобни кадри. И колко трябва да се обсъждат такива ФОТОГРАФИИ. Какво НЕфотографско има в снимки?
Не си приятен в тази тема. (поведението ти)Темата е породена точно от такова поведение. Все пак благодаря за вниманието!
Мисля, че МИ дължиш извинение? Ако си мъж, разбира се?
Това ще е ново за този форум и за твоите изразни средства. Но аз изисквам това, което давам на другите. Лесно е да бъда като теб и всички хейтъри. Омръзна ми и затова искам промяна. Ако мислиш , че греша - здраве да е.
Да си жив и здрав!

П.С. Само снимка "24" да беше пак си заслужава темата в този форум - фотографски.[beer]

Публикацията е редактирана (06-09-16 09:30)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.