Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Уникален фотопечат
Автор: viara123   
Дата:   06-07-16 17:14

В гр. София, кв.Гео Милев, на ул."Гео Милев", нечетни, около номер 59, 61 има фотостудио. Днес отидах да отпечатам пробно една снимка, формат А4, исках да видя как изглежда, понеже има селекции, слоеве и т.н. /тук искам да подчертая, че съм наясно къде се печата качествено/.
Дадено, казва девойката. Казвам, на матова хартия.
Да, да, само такава имаме, нам си колко грамама на кв.см.
Кога казвам, веднага отговаря. 3 лева, ама първо плащате и я пускам.
Давам си 3-те лъва и останах втрещен: на офис принтер, от тия 3 в 1 смело пуска девойчето, на бял картон. [smilie5]
В разговора сподели, че печатат и формат А3.
мисълта ми е, който готви изложба, или пък има някакви професионални ангажименти - това е мястото!
[thankyou]
 Re: Уникален фотопечат
Автор: imitev   
Дата:   06-07-16 17:15

Е че на бял картон ще е - много ясно [cool]
Автор: Argo   
Дата:   06-07-16 17:19

Това минути за реклама ли са? И кое е пък чак "уникалното"?
Дата:   06-07-16 17:20

Понеже не съм сигурен в баланса на бялото, помислих, и викам, това макет ли е.
Не, това е [smilie18]
Дата:   06-07-16 17:20

Разбира се, че е реклама. Скрита [smilie18]

Публикацията е редактирана (06-07-16 17:22)
Автор: PhotoBo   
Дата:   06-07-16 17:30

Антиреклама бих казал, прочетете пак първия пост, ама внимателно [smilie3]
Автор: lamerko   
Дата:   06-07-16 17:37

Антиреклама в саркастичен стил :)
Автор: ombre   
Дата:   06-07-16 20:54

Може би едни кавички, на определени места, щяха да говорят много.
Автор: lamerko   
Дата:   06-07-16 20:55

Е то ги има - "офис принтер, от тия 3 в 1" [smilie18]
Автор: Twingo   
Дата:   06-07-16 20:58

Лоша реклама няма, нали знаете [beer]
Дата:   06-07-16 21:04

На мен лично с или без кавички не ми звучи като реклама, ама тъкмо никаква, а с прочетеното дори не бих влязъл в тая 'книжарница' да копирам [smilie18]
Дата:   07-07-16 08:59

За по-тъпичките: не е реклама, няма нужда от кавички и пояснения. Просто не влизайте там.
Моля, Админ, да изтрие темата.

Публикацията е редактирана (07-07-16 09:00)
Автор: ombre   
Дата:   07-07-16 15:47

Вяра,по кротко с епитети като "тъпичките",на всеки му стана ясно за какво иде реч,ама ние по """""тъпичките"""",може да четем и м/у редовете,та и да не го напишеш толкова елементарно постчето,убеден съм,че на всеки му стана ясно за какво иде реч...:).Обаче какъв е смисъла да пускаш тема за да предупредиш останалите за това фото,и след 5-6 коментара да искаш да се изтрие темата,предполагам това е била целта на поста,освен ако не е била да ни се оплачеш,че си загубила 3 бг левчета.....[smilie23]
Дата:   07-07-16 15:59

Не разбрах нищо от предишния пост. Дай сметка да ти пратя още 3 левчета, да видиш че съм ларж [smilie18]
Като автор на темата си оставям правото сама да избирам препинателните знаци в текста. Даже и за реклама го обявиха, което ме навява мисълта, че темата е безмислена заради прекалената и сложност за четящите я и затова моля админа да я изтрие.
Пак да повторя, хората печат на бял картон с лазерен принтер /скенер, копир/ снимки. Дотам стигна професионализма на фотостудиата вече.
Автор: asahi   
Дата:   07-07-16 18:47

Нещо против лазерния принтер ли имаш? Няколко изложби на Фотофорум и една Фотоваканция 2006 бяха печатани на лазерни принтери от висок клас. Ако си подготвиш изображението в съответното цветно пространство нещата си стават.

В следващата тема гледай да си по-ясна и информативна, а емоциите остави на нас след като прочетем написаното. Само ако искаш, разбира се.
Дата:   07-07-16 19:01

Вяра, долу в дясно под последния пост има един текст "Затвори своята тема" - цъкаш на него и няма какво да чакаш админите, след ден-два темата ще е в небитието, т.е. на втора страница във форума, там където почти никой не гледа! Така ше си спестиш нерви, а и неразбралите също [smilie3]
Успех с принта!
Дата:   07-07-16 20:13

Асахи, емоциите ги оставям на вас, които и да сте. Явно това е твоето място за печат, утре ще ти пратя точен адрес [smilie5].
От друга страна, като се замисля, ще ти направя жест - заповядай в офиса ми, имам лазерен принтер, ще трябва само няква хартия да измислим, там набизо е.
Дата:   07-07-16 20:19

Хора, призовавам ви към смислен диалог и нормално общуване! Напоследък зачестиха темите със заяждане и агресия в изказа, кому е нужно това?!? Събрали сме се тук заради общото, което ни свързва - фотографията! Комплексите се избиват достатъчно в заобикалящия ни свят, не е нужно и тук да си разваляме настроението допълнително![smitten]
Дата:   07-07-16 20:22

Подкрепям!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.