Автор: nafets
Дата: 14-06-16 23:39
Пиша, защото от няколко дни водя активно преписки и телефонни разговори за закупуване на Canon 6D. Обявата е пусната от човек с ник MiroMoro, регистриран на 11. о6. 2016, като в деня на публикуването(същия)е видяна 12208 пъти(твърде съмнително). Не съм оспорвал цена или каквото и да е друго. Направих предложение да го получа на място или по ЕКОНТ. Поиска ми се адрес за изпращане - изпратих го. След това получих ново предложение в понеделник да отида на място - среща в 15 ч. на лъва пред Съдебната палата - съгласих се. Последва ЛС, срещата да се осъществи в 13 или 14 ч., защото в 15 има неотложно пътуване... Тръгнахме с приятел при тежки пътни условия(дъждове) и се случи малка авария. Звъних на въпросния МироМоро няколко пъти и накрая се свързах. Разбрахме се, че остава варианта по Еконт. Единия ден, обаче не му останало време, щял да го прати на следващия... Телефони, ЛС, та до днес - пак звъних няколко пъти, но... вече никой не отговаря. Човек може да си помисли всичко, че нещо се е случило, хора сме, ще се разберем... но отварям профила му и виждам, че 2,3 мин. след като съм го търси по телефона е влизал там... Значи - нищо му няма, просто си играе игри човекът - ясно като бял ден. Ето му телефона:+359878942941, за да не повярва някой, че си държи на думата, освен ако не иска да се забавлява с него. А ето и обявата:
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=76198
В този форум съм почти 10 години, осъществил съм много контакти, купувал съм и съм продавал техника и аксесоари може би за около 30, 40 хил. лв. В почти всички случаи хората са били коректни и ползващи се с доверие. Бих искал това да се утвърждава и продължава. Такава атмосфера е приятна. Но за съжаление напоследък май се нароиха и печалбари...
Пиша за предупреждение и повече няма да чета темата, защото на мен лично ми е противно и не желая форума да се превръща в поле за манипулиране и разиграване на който и да е от колегите от некоректни търгаши!
|
|