Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Исчезающая Русь и изчезващата България - фото следи.
Автор: Nikolas666   
Дата:   08-06-16 15:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re: Исчезающая Русь
Автор: dimidumi   
Дата:   08-06-16 16:55

Преди 5-6 год. бях започнал и аз да снимам и събирам такива кадри от "Изчезващата България" [smile] ...като направих 50-на такива кадри и ги разгледах ми стана толкова тъжно и мрачно, че з..ах всичко и взех да снимам булки и абитуриентки [smilie5] [beer] ...чат пат и поп-фолк звезди [smilie5] [beer]
Автор: Agent_Provocateur   
Дата:   08-06-16 17:28

Мерси, че сподели с нас, Николас! Безкрайно красив и тъжен албум!
Автор: tarantulaxxx   
Дата:   08-06-16 18:02

Навремето имах тази благодат и награда да пътувам от Москва до тайгата с влак. Пътуваше се 4 дни. Много руска (тогава съветска) земя минах. През много такива места мина и нашият трен. И спираше естествено. Беше като разходка в приказките - руските приказки и в миналото. Сърцето ми остана там, но всичко е преходно в този живот. И светът няма да е вечен. Отдавана спрях да съжалявам за неща, които са сътворени от човешка ръка. Пак ще има, и по-хубави ще има, докато земята я има. Важното е да сме живи и здрави :)
Автор: sauron69   
Дата:   08-06-16 18:40

Красиво и много тъжно. Благодаря за споделянето[smilie24]
Автор: lamerko   
Дата:   08-06-16 18:42

Депресиращо... много бързо фокуса се премества от областта на фотографията в реалния живот...
Автор: тьма   
Дата:   08-06-16 18:55

много, много мъка...

Дата:   08-06-16 20:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Lycan   
Дата:   08-06-16 22:22

путин?

Дата:   08-06-16 23:25

Автор: BXMarkov   
Дата:   09-06-16 00:18

[smilie24]
Автор: mihalo   
Дата:   09-06-16 05:23

"Всяка обич е бременна с мъка"

Не ме обвинявайте, че цитирам "комунист"!

Автор: PhotoBo   
Дата:   09-06-16 08:58

Тъжно! [smilie2]
Изчезваща България също я има с не по-малка тъга, ако се илюстрира...
Автор: fotorafi   
Дата:   10-06-16 09:01

В епохата на бащицата Брежнев, трима фотографи пътувахме в източните съветски републики-Узбекистан, Казахстан и Таджикистан. Имахме две жени за водачи, с офицерски чинове...Много често, застанали до нас казваха: "Eта нелзя снимат"...Имах чувството, че бях през 19 век...В Тбилиси се върнахме в Европа. Прибраха целия суров,заснет материал за техни рекламно-пропагандни нужди. Успях да скрия 2-3 диапозитивни филма. Та това ми остана...Жалко за руския народ..
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   10-06-16 10:39

Де що има русофили тук, ще ореват темата сега [smile]
Дата:   10-06-16 11:04

Автор: lamerko   
Дата:   10-06-16 11:08

Тук политиката няма място - положението е твърде актуално, понеже същото е и при нас...
Дата:   10-06-16 11:11

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   10-06-16 13:06

Как да нямало нищо общо с политиката това,бе! То е следствие на някаква "политика". И повечето народ, и там и тук, продължава да си я харесва и иска тая, ъ.. по-специфична "политика" ;)
Автор: MikeDimit   
Дата:   10-06-16 16:35

Не знам доколко е коректно заглавието. Лъха на градски романтизъм и носталгия. Роднините ми биха казали , че това не е "Русь", а "деревеньщина".
В крайна сметка времената се менят. Не се строи с дърво, хората мигрират и изоставят местообитанията си. В България подобни паланки има множество. Само че е строено с пръстени тухли и греди. Цели села изселени или с по два три жителя. В подножието на коя да е планина ги има много. Може би прекалено много.
За пример мога да дам бащиното ми село - изселено преди 30-на години. Миналата година ни допуснаха до гробищата и да кажем последно сбогом на селото. Гледката на изоставено за четвърт век село ми напомни онази сентенция - "Panta rhei". Старото село го няма, но построихме друга къща, в друго село. Такъв е живота.
Дата:   10-06-16 16:41

Автор: MikeDimit   
Дата:   10-06-16 16:50

Не упреквам!
Просто от цялата статия лъха една типачна руска меланхолия :-)
Дата:   10-06-16 16:51

Автор: geokar   
Дата:   10-06-16 17:20

Спомням си, че Атже е направил всичко възможно да запази върху плаките си изчезващия Париж и с куците си крака и тежкия фотосандък е изминавал километри и е снимал и снимал, понякога часове преди сградата да рухне. Старият Париж е останал жив на неговите фотографии и сега можем да добием впечатление за него. Това е и една от мисиите на фотографията, затова не се натъжавайте, не се възторгвайте, не се делете на фили и фоби, не се карайте. Снимайте! Единствено това има шанс да остане.
Автор: nikton1954   
Дата:   10-06-16 19:37

Няма как да няма политически елемент!Разрухата в Евразия няма как да не ни засегне, защото сме и тотално подчинени!Политическият модел във България и русия е еднакъв - Олигархистичен!От там и последствията!
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена