Автор: Daniel_P
Дата: 19-05-16 00:32
Аман от тарикати бих казал аз !!!!
Не мога да разбера как някой хора видно защитават порочните практики на лажливи монополисти който са далеч от това да правят честен и достоен бизнес! Има доста компании в света който продават малко на по високи цени, но реално предлагат нещо в замяна, като безкомпромисен customer service, допълнителни гаранции, застраховки и др....! Та тия типично БАЛКАНСКИ измамници с customer service 0, лъжат в описанията си и не спазват гаранциите си, незнам как може да бъдат лансирани от група хора! Или просто не честността и измамата + кяра все повече се цени и зачита в БГ!!! Купихме настолен компютър преди година от тях,всъщност брат ми го бе поръчал и като разбрах викам ти си луд! Ма бил на промоция но на мен си ми намирисваха,макар да не бяхме пазарили от тях! И бум още с първата поръчка ГРЕДА,първо се забавиха 1 седмица с доставката и компа дойде различен :D Вместо с голяма кутия, дойде в малка, нямаше HDM изход(както бе в описанието и с един USB port по малко ЕЕЕЕ wtf? След разговор по тела с тях и мрънкане, се оказа че не може и да го върнем и да си получим парите обратно ееее сори ма- Никога повече!!!!
Публикацията е редактирана (19-05-16 00:33)
|
|