Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рекламно видео за Детски център
Автор: ramdar   
Дата:   31-12-15 13:33

Здравейте!

Re: Рекламно видео за Детски център
Дата:   31-12-15 13:33

Ще правя кратко видео за един Детски център в Атина. Въпросът ми е, нужно ли е подписването на някакви официални писмени разрешения от страна на родителите на дечицата, или е достатъчно само тяхното устно съгласие? Само едно от децата с майка си ще бъде снимано отблизо, останалите в няколко общи плана.

Весело посрещане на Новата година! [beer]

Автор: m.djorov   
Дата:   31-12-15 14:12

Ми това може да ти каже някой запознат с гръцкото право.
Дата:   31-12-15 14:25

m.djorov, да. Но предполагам, едва ли има съществена разлика по въпроса в нашето и гръцкото законодателство. Във ход имам питане и там. Интересно ми е как стоят нещата и в България.
Автор: Shama   
Дата:   01-01-16 09:14

Да, трябва ти model release за всяко дете подписан от родител.
Автор: m.djorov   
Дата:   01-01-16 09:35

Може да има огромна разлика. Не ги знаеш какво им е щукнало. Вземи например разликите в тяхното и нашето законодателство примерно за различни ситуации с МПС-тата. Ако хванат шофьор на камион да пътува по маршрут/дестинация, за която няма документи - конфискуват камиона. Намерят ли нож, мисля над 7 см острие, глобата е доста + конфискация, при липса на дадена информация в талона на колата - пак циркове, хванат ли те с радар детектор в колата(дори в багажника) пак греда. Тука нямаме такава неща. Уж едно и също, все за коли става дума ама... Та нищо чудно и за моделите да имат още някакви измислици. Или пък да са по либерални от нас и да не ти искат, както горе ти споменаха model release, както се иска тук.
Дата:   02-01-16 13:01

Разбирам. Във всеки случай ще е нужен модел релийз за всяко дете. Успешна 2016! [cool]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.