Автор: PhotoBo
Дата: 29-12-15 04:12
И аз искам да благодаря на Марио, aka marvves (marves - стария ник), за това, че преди почти година ми оправи един обектив, като сам предложи да го погледне и да загуби ценно време. И това без да се познаваме и да сме се виждали изобщо. Използва байонета от негов друг обектив, че и сенник ми прати да си имам. И стотинка не пожела да ми вземе! С много упорство нещата чак стигнаха до разправии, та едва го почерпих човека за огромната услуга, която ми направи тогава!
Иначе и аз никога и с никой не съм имал лош опит с колега от форума, нито като съм купувал, нито като съм продавал. Никой и от мен не се е оплакал. С някой от хората съм в контакт и до ден днешен и това може само да ме радва. Определено е приятно, когато попадаш на коректни хора и ти самия си такъв и чувстото е много яко, когато си доволен и не се чувстваш прецакан или потърпевш. Смятам, че ФФ е едно от малкото места, където коректността е такава каквато трябва да бъде, с малки изключения разбира се, но като цяло хората са точни, свестни и коректни! ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
ПП: Нямаше ли някъде и тема за похвали на автори и търговци?
ПП2: Имало :)
тема 1
тема 2
... може и още да има
ПП3: Забравих да БЛАГОДАРЯ и на всички онези, които често ми помагат и пишат, хора с опит, идеи и чиито съвети за мен за безценни! Благодаря ви приятели! Весели празници!
Публикацията е редактирана (29-12-15 04:25)
|
|