Автор: Daniel_P
Дата: 02-12-15 11:33
Благодаря ви колеги, че се включихте!
Всеки даде идей, и се радвам че ме насочихте! Господин даде доста лесен начин да пробвам, трябва да видя от къде мога да закупя кадастрон!На Sakuraki мога да кажа само браво, прати ми човека какво е направил единствено с картон и светлина от прозорец! Мо направил го е човека!Но аз трудно мога да реализирам само с дневна светлина!Благодаря и на всички останали, ще разгледам сега линка и на quazimodo, да извлека още нещо, bg 2014 Благодаря ти и на теб за препоръките и добрите думи!
Аз днеска разгледах един сет които доста ми хареса, палатка с две лампи и 5 фона, цената е ок! Та се чудя направо дали това няма да е най добрия вариант, който да си ми остане и за напред с преспектива, ето линк ще се радвам да кажете дали е ок, ако го поръчам днес ще доиде в петък! Проблема при мен е малко и с мястото понеже живея с сакварианти и не мога да се пръскам много из къщата!
[да пробвам, трябва да видя от къде мога да закупя кадастрон!На Sakuraki мога да кажа само браво, прати ми човека какво е направил единствено с картон и светлина от прозорец! Мо направил го е човека!Но аз трудно мога да реализирам само с дневна светлина!Благодаря и на всички останали, ще разгледам сега линка и на quazimodo, да извлека още нещо, bg 2014 Благодаря ти и на теб за препоръките и добрите думи!
Аз днеска разгледах един сет които доста ми хареса, палатка с две лампи и 5 фона, цената е ок! Та се чудя направо дали това няма да е най добрия вариант, който да си ми остане и за напред с преспектива, ето линк ще се радвам да кажете дали е ок, ако го поръчам днес ще доиде в петък! Проблема при мен е малко и с мястото понеже живея с сакварианти и не мога да се пръскам из къщата
|
|