Автор: terminator
Дата: 01-12-15 23:55
За pepi34 специално. Ок, за техниката не съм дочел че не е българска а купена от Бг - съгласен съм и се извинявам за подигравките с Перла-та и другите уреди.
Обаче категорично не съм съгласен, "че има много българси стоки, Особено храната!" За мен като прост инженер незанимавал се с търговия а и фотограф не станах няма как да ме убедиш, че точно храните са български. Кое му е българското на месото което внасяме откъде ли не, на полските ябълки или френските картофи, на лещата от Египет, на боба от Казахстан и Аржентина, на СМИЛЯНСКИЯТ боб от Китай, солта от Тунис и Израел ... и каквото се сетиш. Това са продукти които ежедневно консумираме и хайде, ще изключим от този дълъг списък сезонните продукти - турски и македонски домати и краставици, гръцко и италианско грозде, ... за цитрусовите продове да не говорим. Е, какво произвеждаме, ама не количества като баба на село, а за промишлено производство става дума, да задоволи нуждите на вътрешния пазар, че и за износ да остане?
Спор няма че страната ни е красива и има(ше) прекрасни условия за туризъм, но ... услугите, отношението, цените ... моите извинения, но точно в тази сфера всичко е тотално сбъркано, опорочено и осрано. Лично мое мнение и не искам да ангажирам никого с него, просто споделям.
Та така, бъди здрав
|
|