Автор: batsali
Дата: 18-11-15 21:50
Принципно не виждам какво значение има кой от какво се възбужда, стига при задоволяването на потребностите да не страдат трети лица. Педофилът става проблем, когато насили дете, а не когато му стане докато минава през детската площадка. При некрофилията не виждам кой губи нещо, а за зоофилията - ние тия животни в повечето случаи ги ядем или ги държим цял живот в плен. Ако може да има кланници, значи може да има и зоофили.
camelasign, по-скоро - "Пешо много хубаво пее, нищо че е педал" Демек, трябва да имаш някакъв талант, с който да компенсираш факта, че си хомо в очите на другите, иначе си просто педал. А каква е разликата в това да се афишира хомо ориентация и в това да се афишира хетеро ориентация? Планета ТВ, афишира ли афишира Сексът продава, скандалът продава. Как е предизвикан скандала е подробност, който както може.
Абе като цяло все противниците на хомосексуалността си мислят най-много за нея. И то в детайли. Мъжете особено в мъжка компания дебнат винаги да не кажат нещо или да не стане нещо, което да породи съмнение, че са обратни. И май точно щото има стигма, тези които всъщност имат дори леки хомо-желания, но ги е страх от реакцията на околните, са най-върлите противници и гледат веднага да оплюят врага, да не би да не ги западозрат. Те не само не са хомо, но много мразят хомотата
Аз дето съм хетеро, любител на задници и крака, мисля по-малко за цици, отколкото хомофобите мислят за гейски изпълнения. И тъй като винаги в тия спорове става дума за хомо мъже и разни ануси, не би ли било логично мъжете любители на женския анус да се водят поне служебни педали?
Публикацията е редактирана (18-11-15 21:54)
|
|