Автор: kamenvk
Дата: 30-10-15 10:43
Благодаря ви за коментарите и насоките, колеги.
@GOSPODIN - преди известно време бях пуснал тема за компактна фотокамера на достъпна цена и тогава някои тук ме посъветваха вместо да си давам парите за такава, по-добре да си взема по-висок клас телефон, с по-добра оптика. Сега получавам обратния съвет. Ще трябва сериозно да помисля. За жалост, нямам възможност да вложа 300-400 лв. в такава техника.
@juslen - казаха ми, че "Нокия" Ν8 също е с много добра оптика, но пък операционната система и при него, както казваш, е архаична, а при този модел батерията не се сменя и когато се изхаби, телефонът трябва да се хвърля.
@domidi - да, това е основният им недостатък на смартфоните, плюс внушителните размери - недържеливата батерия. Аз поначало не си играя за щяло и нещяло с телефона, но ако се случи да снимам нещо по-дълго, може в рамкия на същия ден да имам проблеми.
@batsali - може би си прав. На мен ми трябват точно снимки за спомен, а не фотоси за пленери и изложби.
@jingov - този модел не го откривам у нас. Виждам само Лумия 635.
@Sassho - чувал съм, че "Самсунг" не са много читави, спрямо "Айфон" и "ЕчТиСи".
@asenvelikov - изглежда добре, но далеч надхвърля бюджета ми (до 200-250 лв.).
@hrup - наистина интересна концепция. Макар че за първи път чувам, че и "Панасоник" правят телефони.
|
|