Автор: shamelessEyes
Дата: 08-10-15 03:04
Извинявам се, аз май се опитах да сменя темата. Мисълта ми е, че Да, винаги би могло да се направи нещо с компютър, особено ако не е съвсем микро технологията, въпрост е има ли задапаратното устройство тази възможност. Това е много съществен фактор. Аз не знам как се образува цена за продукт произведен от цяла индустрия.., но предполагам факторите не са малко.
Имайки предвид, че го предлагат и за работен, комуникацията между компонентите би трябвало да е качествена.
Доколкото разбирам, да се произвежда такава микро технология, не било лесно постижимо. Също самите процеси, това за кеото е предназначена машината се различават софтуерно. Разботната станция е работна, защото е програмирана да е такава, геймърския е програмиран да геймърски, но в някакви моменти се припокриват като действие.
Примерно, един джойстик сравнен с това да сваляш видео от аналогов носител :)))
(нелепо сравнение)
Също (нелепо сравнение) как се държи една стара работна станция на нова версия програма!!?
Хубаво ще смениш видео-картата.., примерно на старо взимаш Quadro.. 512 МБ или 1ГБ, 128 бита, което пак се води орязано. Дори 256 бита може да с епогледне като орязно, с оглед на това, че софтуерно е достигнато.
Лаптопа си изглежда добре, дизайнът е приятн, предполгам и достатъчно надежден.
Skylake е 14 nm, което не ми говори много, дават го като последно поколение, но на какво се слага, не знам. Предполагам трябва да е нещо ново, което пак отива към висока цена.. за дъно.
Относно гледане на филми и всякакви други, неизискващи много мисъл, един двуядрен процесор е напълно дoстатъчен.
Игрите, явно си имат своята публика в дигиталната лудница .. сигурно са основните играчи в развитието на изкуствения интелект (тва от филма "Пикселс")
Ако позволите да се върна на въпроса ми от по-горе, примерно за 2000 лв, може ли да препоръчате работна станция, която няма да увисне на високи изисквния за рендиране и. ...
Публикацията е редактирана (08-10-15 03:52)
|
|