Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некоректен - NEXman
Автор: DimitarChavdaroff   
Дата:   18-09-15 20:03

Колеги, този потребител е некоректен, защото е пуснал обяви за раници Lowepro, които той поръчва от някъде и продава за оригинални, а са реплика, след като той ми изпрати раницата без преглед и тест, след като я прегледах вкъщи установих, че е реплика и му се обадих, след това му я изпратих обратно, но той не иска да я приеме, защото в наложения платеж съм му добавил 4-те лева за доставка тъй като ми изпрати реплика, без преглед и тест. Да знаете, че раниците му във форума са РЕПЛИКИ!
 Re: Некоректен - NEXman
Автор: Pavlov   
Дата:   18-09-15 20:05

Ми ние знаем [smile] . Оригинални има в магазините.
Дата:   18-09-15 20:07

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=38967

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=40323

Това са обявите му, след като му позвъните той Ви казва, че не е в Шумен в момента и до 1 седмица ще се прибере и тогава ще има възможност да ви изпрати Раницата, докато чака тя да му бъде доставена (сам се изпусна по телефонния разговор, след установяването, че е реплика)
Автор: da.fo   
Дата:   19-09-15 06:06

Щом е на 1/2 цена а е нова , няма място за размисъл. Аз имам реплика, но засега съм доволен. Ако ме изкара 5 години - ще си взема още една а в старата ще държа дрънкулките [smilie3]

Автор: EvaJor   
Дата:   19-09-15 07:17

Във форумите за автомобили, например- сега гледах нещо в vw-ския, а съм купувала гума патеричка и от опелския, има практика на "боядисване" на некоректните потребители. Ако някой има оплаквания, публикува ситуацията, снимки, кореспонденция с продавача/ купувача, дава се време за отговор на отсрещната страна, ако не се обади -името му се оцветява в червено- да си знаят хората от кого купуват.

Тук няма такова нещо. Някой казва за некоректен продавач, другата седмица темата ще потъне, и след един месец, човека пак ще си продава каквото иска. Същото е и за некоректните купувачи, впрочем...

http://www.prikachi.com/images.php?images/94/8364094i.jpg

Публикацията е редактирана (19-09-15 07:17)
Автор: GOSPODIN   
Дата:   19-09-15 11:55

Тя раничката си е от Ибей и струва $50 - около 87лв. поръчай си я оттам. По принцип за такива стоки трябва да пише, че са реплики, защото иначе се заблуждават хората. Подобно е и положението в базара с картите памет,които с малки изключения са тотални ментета.
Автор: kokotoo   
Дата:   19-09-15 12:09

толкова сопи съм ял, че вече задължително с опция "преглед и тест"
и то в офиса на спокойствие да си огледам стоката
Дата:   19-09-15 12:44

Колега, тази раница нямаше никаква стабилна структура, ламелите сякаш бяха от картон. На 20 съм, от 8 се занимавам професионално, но така не се бяха опитвали да ме прецакат... И сега ме изкара, че съм го заплашвал... А само му споделих, че ще дойда от Шумен да си взема лично парите, щом не иска да вземе раницата от еконт......
Автор: caspin   
Дата:   19-09-15 12:52

"На 20 съм, от 8 се занимавам професионално"[smilie18]
Как ги правите тези неща бе хора?[smilie5]
Автор: jino   
Дата:   19-09-15 13:08

професионалиста [smilie5]
Дата:   19-09-15 13:15

Радвам се, че ме уважавате, Колеги!! :)
Автор: NEXman   
Дата:   19-09-15 14:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.