Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся фотограф за кръщене
Автор: androsec   
Дата:   18-08-15 15:46

Здравейте,

Търся фотограф за кръщене - тази събота (22.08) от 11 ч. в Софийска Духовна Семинария. Извинявам се че в последния момент търся, но принципно приятел, любител фотограф ми е обещал да снима, обаче не ми се иска да го ангажирам (ако намеря алтернатива, разбира се).
Благодаря предварително на отзовалите се!

Отговори на това съобщение
 Re: Търся фотограф за кръщене
Автор: xm_style   
Дата:   18-08-15 18:37

Тук 100% ще намериш [smilie24]

Между другото най-добрите никога няма да отговорят на подобно съобщение / обява. На тях трябва да се пише специално и лично. Сега очаквай само посредствени фотографи и такива които се самообучават. [smilie3]

Автор: vladod   
Дата:   18-08-15 19:55

Имаше няколко скорошни теми как се снима кръщене, дано не са от твоя фотограф [shtrak]

Автор: victory13   
Дата:   18-08-15 20:08

Снимал съм 2 кръщавки, едната беше там. Двете ми безогледалки нарязаха атмосферата на тънички филии [cool] .

Мястото е идеално за снимане [smilie24]

Успех [shtrak]

Автор: deerstalker   
Дата:   18-08-15 20:59

xm_style
Защо "най-добрите никога няма да отговорят на подобно съобщение / обява" - за да не им падне гланца и емайла [smilie18]

Автор: xm_style   
Дата:   19-08-15 21:05

deerstalker - честно нямам никаква представа, просто такъв е реда във вселената. Също не знам защо земята е третата планета, а не първата (като най-готина).
Може би един ден като станеш от първите в нещо, ще разбереш ... до тогава успех в живота [smile]

Автор: alext   
Дата:   19-08-15 21:36

А малко не ви ли мина през ума, че човека въобще не търси най- първите, винаги като някой пита за фотограф първият коментар е това... аре стига ферарита и ламбо не всеки кара нали [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: quazimodo   
Дата:   19-08-15 21:45

Филантропия и алтруизъм са чуждици в прекия и преносния смисъл [smilie5] [smilie5] [smilie5]!

Автор: bg2014   
Дата:   19-08-15 22:28

Една тема няма дето да не се оцвъка с празни приказки.
Ако има смели колеги - предлагайте се. Има колега(androsec) с належаща нужда от фотограф и 100% има колеги дето искат да тръгнат по този труден път - професионалната фотография. Какво лошо има да се срещнат точно в този форум? Не е ли тук най-вярното място?
От много ГОЛЕМИ приказки и очаквания хората се притесняват да общуват човешки. Дано на ЛС вече са се разбрали.
Стига с големите профи стандарти.
Ясно е, че в този форум са най-големите и най-добрите професионалисти.
Ясно е, че те са заети с месеци напред и цените им не са за всеки.
Ясно е, че кръщенето ще се снима малко над любителско ниво (видно от анонса). И аз дори си мисля защо да не се съберат няколко колеги за да обменят опит, да натрупат опит и да се получи един добър семинар на любители фотографи.
Едно подобно питане е добър повод за нещо подобно.
Защо поне малко не излезете от безсмислените надлъгвания и не направите нещо като екип, като приятели и колеги?
Без омраза и завист.
Защо?

Публикацията е редактирана (19-08-15 22:32)

Автор: papi   
Дата:   19-08-15 22:57

а защо няма телефон за контакт

Автор: kiten   
Дата:   19-08-15 23:10

Защото е в София!

Дата:   19-08-15 23:14

kiten написа:

> Защото е в София!

какво значение има къде е
ако ще и в цюрих
защо няма телефон за контакт !?

Дата:   19-08-15 23:35

София не е цюрих[smilie18]

Дата:   19-08-15 23:48

kiten написа:

> София не е цюрих[smilie18]

ти секретарка ли си ?!

Автор: venciwideo   
Дата:   20-08-15 03:45

не, това е адютанта... секретарката е в отпуска.. август е[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: bg2014   
Дата:   20-08-15 09:11

Абсолютно прав е "papi" за липсата на телефон. Така е възможно питането да се окаже "партенка" и дори да е провокация, каквато вече имаше със снимането на рожден ден на дете.
Ако питащият е сериозен трябва да допълни своето питане с телефон за връзка.

Автор: androsec   
Дата:   20-08-15 11:44

Благодаря искрено на отзовалите се, но май цялата тема ще стане наистина много шум за нищо. В крайна сметка ще снима моя приятел. Принципно бяхме говорили с жена ми да търсим фотограф, но нещо в последния момент се запъна по финансови причини (а вече нямам нерви да споря и на тази тема..).. и те така.
Иначе колегата bg2014 беше най-близо до истината (доколкото аз мога да се нарека колега в този форум, имам евтин DSLR който ползвам по-скоро като сапунерка). Трябваше ми фотограф (умишлено не споменах думата "добър"), който просто да запечата спомените от това събитие и да бъде поне едно ниво над това, някой от гостите да вземе апарата и да щрака, без да има идея какво се случва на екрана.
А телефон не оставих също умишлено, все пак като търсеща страна щях аз да избера на кой да звънна - а това със сигурност щеше да е колега, предоставил портфолио/сайт, показващ на какво е способен, цени, профил в социална мрежа и т.н.
Както и да е, още веднъж иска да благодаря на предложенията на ЛС и да се извиня, ако съм изгубил на някой времето.

Автор: vladod   
Дата:   20-08-15 18:13

androsec [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Май се оказваш първият, който сериозно е търсел фотограф.
Желая весело изкарване на кръщенето и щастие на кръщавания или кръщаваната !!! [shtrak]

Автор: Yonko_Rusev   
Дата:   20-08-15 18:56

Много ми харесва този Форум.......Чудеса никнат като гъби ...Нон Стоп !
Както и в Държавата де !!!!

Автор: imitev   
Дата:   20-08-15 20:30

Да е брат - търсим фотограф... ама ей така че е лесно по форумите да цъкнем 2 реда за 1 минутка... а после жената не ще...

Несериозно отношение към принципите на живота...

Аз не съм фотограф, но за каквато и да е работа на такива обяви не отговарям.

Активна е търсещата страна - независимо от това дали си търсиш фотограф, кола, работа и т.н.

Дата:   20-08-15 20:47

Темата е в стил : "Да разлаем кучетата" !
A "Майстора" по кучетата разбира се е Кюстендилския фотосатрап Светлин Минков -BOZO.
https://photo-forum.net/joro/emoticons/original/behead.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »