Автор: androsec
Дата: 20-08-15 11:44
Благодаря искрено на отзовалите се, но май цялата тема ще стане наистина много шум за нищо. В крайна сметка ще снима моя приятел. Принципно бяхме говорили с жена ми да търсим фотограф, но нещо в последния момент се запъна по финансови причини (а вече нямам нерви да споря и на тази тема..).. и те така.
Иначе колегата bg2014 беше най-близо до истината (доколкото аз мога да се нарека колега в този форум, имам евтин DSLR който ползвам по-скоро като сапунерка). Трябваше ми фотограф (умишлено не споменах думата "добър"), който просто да запечата спомените от това събитие и да бъде поне едно ниво над това, някой от гостите да вземе апарата и да щрака, без да има идея какво се случва на екрана.
А телефон не оставих също умишлено, все пак като търсеща страна щях аз да избера на кой да звънна - а това със сигурност щеше да е колега, предоставил портфолио/сайт, показващ на какво е способен, цени, профил в социална мрежа и т.н.
Както и да е, още веднъж иска да благодаря на предложенията на ЛС и да се извиня, ако съм изгубил на някой времето.
|
|