Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Световно първенство по гребане - Пловдив, що за информационно затъмнение?
Автор: aldygreen   
Дата:   25-07-15 14:34

Възмутително информационно затъмнение. [smilie23] [smilie23]

Re: Световно първенство по гребане - Пловдив, що за информационно затъмнение?
Автор: jekopj   
Дата:   25-07-15 14:41

Да...и снимково...[smilie21]

Автор: InnerSelf   
Дата:   25-07-15 15:34

Аз имам какво да разкажа по въпроса. Преди няколко дни ентусиазирано решаваме с приятелката ми, че ще гледаме първото си такова мероприятие. И се започна интересното. Темата е озаглавена много подходящо. В интернет трудно намерих някаква страница, която да дава информация какво, как и къде ще се случва. Да не говорим за нещо наречено програма.
Все пак успях да намеря страница на английски. До тук добре. В секцията за контакти намирам телефона на г-жа Галина... (не помня фамилията) и на г-жа Роси Генова. Решавам да се обадя на първата:
-Здравейте, намерихме телефона ви от сайта на първенството по гребане, дали ще е възможно да получим малко информация от вас?
-Каква информация?
-Ами например от колко до колко часа е всеки ден, къде можем да намерим програма, има ли вход и на каква цена е билета, ако има?
-Виж сега този сайт е за участниците, той не е за зрителите. Вход, много ясно, че ще има някакъв вход. Освен това аз имам досатъчно работа, че да се занимавам сега с теб! (тона от повешен тук премина в крещене!) Последваха няколко секунди гарнирни с женско нечленоразделно пищене.
-Ама защо ми викате сега?
-Не аз не ти викам. Виж, аз можех да затворя още в началото, но се опитвам да ти обясня...
Тук аз не издържах и затворих. Ето това е. Отказах се да гледам първенството по гребане. Скоро ще се откажа да гледам и българия. Някъде имаше тема за емиграцията. Ето заради такива неща не си струва човек да стои тук.
Автор: nyamago   
Дата:   25-07-15 15:38

Беумие! [smilie9] [smilie23]

Случката трябва да се популяризира по всички социални (и доколкото може - традиционни) медии. И отделно да се доведе до знанието на висши чиновници, отговарящи за това първенство и за спорта изобщо.
Автор: pmartinov   
Дата:   25-07-15 15:48

По всичко изглежда, че това е частно мероприятие на което гости и зрители са напълно нежелани.

Друг е въпроса, че международно състезание в рекордни горещини могат да направят само чиновници които са на хонорар.

Колабирали,припаднали, това няма никакво значение.

$$$ & €€€ & £££

Автор: Dimitar.Tzankov   
Дата:   25-07-15 15:50

[Днес е закриването] Закриването е утре, аз лично не го посетих нито един ден.
Жалко че не бяхте писали малко по-рано, можеше да попитам мои познати доброволстващи там, те имат всичката необходима информация.

Колкото до снимки, Андро (agop4o) е единия от фотографите на събитието, предполагам че в някой момент ще сподели снимки.

Едит: малко съм задрямал и бъркам дните, закриването е в Неделя (утре)

Публикацията е редактирана (25-07-15 18:15)
Автор: m.djorov   
Дата:   25-07-15 17:01

Сега ми светна защо тия дни често виждам рейс до хотел Акваленд. Явно е за да кара участниците. Сега разбирам, че в Пловдив се е провеждало такова нещо. Можеше да ида да помъча да поснимам малко. Явно ще е някоя друга година. Наистина, все едно нарочно са покрили всичко. И това при положение, че маминия се пъне втори канал да прави. Като не рекламираш нещо, че да привличаш зрители за кво му е? Освен краденето на пари покрай проекта де.
Автор: vkk1   
Дата:   25-07-15 17:08

Аз съм от Пловдив и също имах огромно желание да отида.
Точно като човека по-горе и аз рових в нета за информация кога е, що е.
В самия град - това мероприятие не съществува. Няма реклама никъде!
Ако въпросната другарка Галина е от Пловдив - изобщо не се изненадвай от отношението, за съжаление тук, в Пловдив се говори така.
Автор: narval   
Дата:   25-07-15 17:20

Иначе тук чета, че
"По отношение на промоцията на събитието е предвидена аутдор кампания и широко медийно присъствие. Сериозно са застъпени и актуалните канали на комуникация посредством интернет. Сайтът на първенството http://wru23ch2015.com/2015/ непрекъснато се актуализира, а фейсбук страницата набира все повече фенове."

Автор: jekopj   
Дата:   25-07-15 17:21

Утре са финалите.[smile]

Дата:   25-07-15 18:04

Брейй, колко е актуална тази страница, тук е пълно с инфо:
http://wru23ch2015.com/2015/page/event_programme.html
и резултати има и всичко.
Не знам дали не е добра идея да се подаде един сигнал до световната федерация как са нещата през погледа на един обикновен зрител.
Автор: nyamago   
Дата:   25-07-15 18:12

Не знам дали това 'U23' не понижава интереса към събитието? Чак толкова да го понижава, че дори организаторите (!) да нямат интерес? [smilie11]

И дали пък затъмнението не е 'внос' отвън, където да е израз на отношение към страната и на последователна политика за нея да се пускат само лошите новини? (Че в хотелите по морето имало хлебарки, например, или че футболните запалянковци били хомофоби...)

Много въпроси(телни), малко отговори [smilie8]

Публикацията е редактирана (25-07-15 19:18)
Дата:   25-07-15 18:17

Сега и друго ми стана интересно, точка ACCOMMODATION.
Първото забавно е: ALL RESERVATIONS should be made through the travel agency chosen by the OC.
И следват цените:
Хотел 4 звезди: 131 евро на човек!
Хотел 3 звезди: 108 евро на човек
Хотел 2 звезди: 70 евро на човек.
Аз от как съм дошъл на този свят живея в Пловдив и подобни цени са абсурдни.
Хотел 3 звезди е около 60-70лв двойна стая,
4 звезди са само Новотела, Ленинград, Лайпциг, Марица, Тримонциум и още 2-3, не повече. Цените в тях са между 80 и 150лв за двойна стая.

Ввроятно обавените от ОС цени за са стаи със златни бидета, не знам.
Автор: mmjm   
Дата:   25-07-15 19:41

Не, със специалисти ибрикчии.[cool]
Дата:   25-07-15 20:58

Вероятно става дума за "куче-касичка".

Ето така изглеждаше пешеходната и велоалея доскоро:

https://photo-forum.net/static/site_pics/148/1437846404_Aac_cr_m.jpg

В дъното е хотелът на "маман".

Велоалеята е изорана и 5 километра здрав асфалт е подменен с червен такъв:

https://photo-forum.net/static/site_pics/120/1437846480_IMG_6570_m.jpg

Да напомня - в Пловдив местните данъци и такси са най-високи в страната. Чудно ли е защо?

Дата:   25-07-15 21:13

Схемата отдавна е ясна ...
Автор: Tang   
Дата:   25-07-15 21:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   25-07-15 21:34

Ето част от информационното "осветление" баш по време на Световното първенство по гребане в Пловдив:

Пловдивчанин на финал на световно по кану каяк

Пловдивчанинът Ангел Кодинов (СК „Чипилски”) си проби път до финала в единичното кану на 1000 метра на световното първенство за юноши в португалския град Монтемор.

Дата:   25-07-15 21:43

Съвсем "случайно" на фона на всичко това фирма близка до маминия ни кмет пък усвоява с голям апетит милионите които првителството видимо щедро отпуска за колодрума бюджета на който скочи 300%

Пир по време на чума...
Дата:   25-07-15 22:15

Дават пловдивския кмет на прокурор за корупция

Каква проверка при очевиден конфликт на интереси ???

Дата:   25-07-15 22:34

Мдаам...

Когато фактите говорят и боговете онемяват!

Всичко това са пари събрани от нашите данъци!

Право в джобовете на мамин Ваньо...

Дата:   25-07-15 23:04

Мамин Ваньо си е мамин Ваньо.
Но ЗАЩО всички български медии се правят, че няма такова спортно събитие? В рубрикиге "СПОРТ" има най-различни дивотии, но НИЩО за Световно първенство по гребане в Пловдив? Да беше в Бантустан, вероятно щяха да пишат.[smilie23] [smilie23]

Автор: InnerSelf   
Дата:   26-07-15 08:22

Аз живея от около година и половина в Пловдив и тук повечето неща попадат в някакво информационно затъмнение. Например преди няколко месеца в една палатите на панаира имаше фестивал на италианската прическа. Попаднах там по случайност. От никъде нищо като информация. Малко по-късно пак в панаира гостуваха всички от мастър шеф, но за съжаление разбрах в последствие, защото пак от никъде нищо. За още един куп мероприятия разбирам все в последствие, защото всичко е някаква мъгла.
Не че съм голям фен на мастър шеф или прическите. Но най-вече това са благодатни и приятени мероприятия за репортажно снимане. А и човек може да научи нещо ново и интересно. Но не. Така е и с гребането сега.
Не искам да обиждам никой. Пловдив е един изключително красив град с много възможности. С много събития и култура. Но за поне половината от тези неща няма кой да съобщи. Иначе е хубаво, че ще бъде културна столица през 2019-а, ще има възможност за солидно прибиране на едни пари...
Автор: Dimitar.Tzankov   
Дата:   26-07-15 09:14

Да, инаистина в града се случват прекалено много неща и няма добра информираност къде и какво става. Не че следя супер много медиите, но си е проблем.

Иначе сложиха и едни светлини отдолу на моста на гребната... сменящи се синьо, лилаво и червено.

https://photo-forum.net/static/site_pics/116/1437629084_DSC_3455.JPG

Автор: ludiakolio   
Дата:   26-07-15 14:09

Много се краде по Тотево,правителството му праща поръчки,а той пълни партийната каса,а междувременно придърпва някой друг милион за хотелчета.Сега се готви да изреже половината гора в парка за нови хотели под предлог,че строи зоологическа градина.Забравих, пловдивските медии са платени и ако не слушкат какво да пишат, няма да прокопсат.Просто ни върнаха през деветдесетте и мутрите са на власт под тепетата,снощи са лангъркали по нощите в античния театър. Тук който плаща,където трябва всичко е позволено.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.