Автор: InnerSelf
Дата: 25-07-15 15:34
Аз имам какво да разкажа по въпроса. Преди няколко дни ентусиазирано решаваме с приятелката ми, че ще гледаме първото си такова мероприятие. И се започна интересното. Темата е озаглавена много подходящо. В интернет трудно намерих някаква страница, която да дава информация какво, как и къде ще се случва. Да не говорим за нещо наречено програма.
Все пак успях да намеря страница на английски. До тук добре. В секцията за контакти намирам телефона на г-жа Галина... (не помня фамилията) и на г-жа Роси Генова. Решавам да се обадя на първата:
-Здравейте, намерихме телефона ви от сайта на първенството по гребане, дали ще е възможно да получим малко информация от вас?
-Каква информация?
-Ами например от колко до колко часа е всеки ден, къде можем да намерим програма, има ли вход и на каква цена е билета, ако има?
-Виж сега този сайт е за участниците, той не е за зрителите. Вход, много ясно, че ще има някакъв вход. Освен това аз имам досатъчно работа, че да се занимавам сега с теб! (тона от повешен тук премина в крещене!) Последваха няколко секунди гарнирни с женско нечленоразделно пищене.
-Ама защо ми викате сега?
-Не аз не ти викам. Виж, аз можех да затворя още в началото, но се опитвам да ти обясня...
Тук аз не издържах и затворих. Ето това е. Отказах се да гледам първенството по гребане. Скоро ще се откажа да гледам и българия. Някъде имаше тема за емиграцията. Ето заради такива неща не си струва човек да стои тук.
|
|