Автор: chrisnoch
Дата: 19-05-15 05:03
GOSPODIN,
"Излиза, че тези, които гледаме екшъните на Тарантино сме втора ръка."
- Не знам на теб как "ти излиза" такава глупост! Нищо подобно не съм написал!
"Много жалко, защото филмите не се снимат само за гилдията, а може би в БГ да е така - една шепа разбирачи са се възвисили и гледат отгоре, колко са жалки плебеите."
- Някакви комплекси ли избиваш? Или бързаш да пишеш, преди да четеш?
MikeDimit,
Нахално, самонадеяно и изключително галфонско е да се опитваш да говориш от името на Тодор Андрейков! Лека му пръст! Страхотен човек и любим преподавател!
"Научете се поне да правите позитивна реклама, айде поне позитивен пиар, че дори нещо да е добро го опропастявате с хашлашки претенции!"
- Нямам намерение да правя нито реклама, нито пиар. Споделих впечатления. Толкова!
chovecheto,
"Урок" и "Диви истории" са много различни филми и сравняването им е крайно неуместно - най-паче по толкова елементарен начин! Ако наистина смяташ, че "главната героиня" (Маргита Гошева) играе "театрално", то не разбираш нищо от актьорска игра. Апропо, тя има вече две международни награди точно за тази роля! Ти колко имаш?
axlastro,
"Според мен има много талантливи хора в България, на които умишлено не се дава сцена и възможност за изява. За да могат да изпъкват посредствените. Примери има доста - например нелошата анимация "Българ" ..."
- Странно, че даваш за пример именно "Българ"! В какъв смисъл не му е дадена "сцена и възможност за изява"? Филмът беше широко разпространен - нещо съвсем необичайно за независима българска лента.
"Специално този филм, ако и да не е шедьовъра и повратната точка, описана от chrisnoch, ..."
- Много те моля да не ми приписваш неща, които НЕ съм написал!
Държа да подчертая, че тази тема е за "Урок", а не за моето мнение за филма!
|
|