Автор: stef7
Дата: 06-04-15 22:03
Първо ако от този монитор не правиш пари (както ми изглежда), т.е. не си вадиш хляба с него няма смисъл да се хвърляш на EIZO и други подобни скъпи решения. Ако монитора е част от работния ти процес всеки божи ден, парите му ще се избият много бързо и ти няма да ни питаш тук кой да си вземеш.
Корейските доколкото съм чел, са добри за парите си, но орязани откъм опции. Подръжката ще е трудна ако се наложи.
Който и монитор от средния или високия клас да ASUS, DELL, HP да вземеш едва ли ще сбъркаш. Ако не те притеснява да пазаруваш втора ръка, ето ти една
прилична оферта
Въобще не познавам продавача, нито съм виждал конкретните бройки. Взех същия този модел също употребяван за подобна цена от друмо място преди няколко месеца. Това е професионален клас монитор, AH-IPS матрица с хардуерна калибрация, 10 битов цвят, Адобе RGB на 100% и чудесна RGB емулация. Картина като слънце.
Не знам защо DELL ти се виждат проблематични. Това според мен е изказване без покритие. Може да попаднеш на кофти бройка при всички марки.
|
|