Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво се случва в категория
Автор: vanko_2   
Дата:   03-04-15 00:46

Какво се случва с "Диви животни"? От известно време е "пълна боза".Може би не е най-вкиснатата, но както е тръгнало... Най-добрите автори от години вече не публикуват свои снимки. Техните последователи също не публикуват. Кофти, тук намирах много уникални снимки от дивата природа, които са ме вдъхновявали, от които съм се възхищавал и които с удоволствие съм разглеждал.Жалко...
 Re: Какво се случва в категория "Диви животни"
Автор: MixMike   
Дата:   03-04-15 01:42

Ти да видиш у "портрет" к'во е...Напоследък само "рисунки" гледам... филтри, мазане, шарпене...някои дори и фокус нямат. А отдолу едни хвалебствия.[smilie10]
Иначе кадриране, композиция, идея, светлина, контакт с модела - кой ти ги гледа[smilie21]
От друга страна всички са с лога...да не би някой да ги крадне - "дончо от Каспичан photography"[smilie18] [smilie18] [smilie18]
И нещо което трудно бих нарекъл дори снимка, гордо се обсъжда под псевдонима "кадър"..."уникален кадър"...[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: MauMyHa   
Дата:   03-04-15 05:32

конкурс си трябва, за категория по отделно!
тогава ще се разснимат и ще покажат кой на к`во е способен.[cool] [cool]
Автор: realnoncho   
Дата:   03-04-15 08:12

Наистина липсват кадри в Диви животни. Не знам дали от това, че като се появи тема за уайлд половината участници вътре са на нож и в крайна сметка всички обидени са спрели да качват...
Автор: fraction   
Дата:   03-04-15 08:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re: Какво се случва в категория
Автор: golded   
Дата:   03-04-15 10:50

Ми те, хората си направиха Фейсбук група, там се качват страхотни снимки,
обсъждат се различни теми, спокойно, толерантно и приятелски....и така!

Автор: rx   
Дата:   03-04-15 11:17

У фейса няма Б-лайкове. Дали им липсват [smilie8]
Автор: dilomski   
Дата:   03-04-15 12:04

Предполагам, че причината е, че форума е пълен с "разбирачи" на всички теми, включително и диви животни.Факт е, обаче, че добрите автори в Бг не публикуват тук, може би с няколко изключения.Със сигурност си има защо, всеки си преценя за себе си.
Автор: sherbit   
Дата:   03-04-15 12:36

Играе му се на админ на някой по-скоро.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.