Автор: E.Yonkov
Дата: 13-02-15 20:31
Военни карти, компас, кучегон, газов 9мм. - от наште е значи
ТУК можеш да се ориентираш донякъде за картите ако става въпрос за Гармин. И старите руски топографски карти могат да се качват, но са досадно бавни и искат повечко памет. Малко съм поизостанал с технологиите напоследък (затова казвам гледай велосипедни и туристически форуми, там са хората дето разбират), но като гледам EDGE са си баш за колоездене. И новите eTrex вършат добра работа (10, 20, 30 - според бюджета и желаните екстри), в Декатлон преди време имаше хубави оферти. GPSMAP 64 май беше наследник на куловия MAP 60 - по-висок клас, по-добър приемник, но големичък и тежък. Въпроса е да се заредят подходящите карти за мятото където се кара.
И тука идва все по-актуалния с напредването на технологиите спор за какво ми е отделен GPS след като на телефона си имам (при това могат да се зареждат всякакви карти със съответния софтуер), но това е въпрос на личен избор. Е, моя телефон примерно няма GPS и за това си търкалям още допотопния eTrex Vista, дето си работи въпреки всичко, което му се е случвало.
И като за фотографски форум да пуснем едно качествено заснето видео онагледяващо въпроса какво значи фрийрайд ![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
|
|