Автор: prozium
Дата: 15-09-14 23:38
@arkturian , не си прав за цените на флагманите. Както няколко човека изтъкнаха - андроидските марки от доста време нe са само самсунг/сони/хтц/мото/лг . Имат си китайски събратя, които са със същия хардуеър и не отстъпват по нищо. И да, доста по-ефтинки са :) Което е голям плюс . Плюс са и ромовете за андроид. Да за повечето хора наистина може да е сложно да си ги нагласят, ама за 10-15евра ( толкова е в Австрия ) ти подменят андроида със стабилен ром, ако държиш да си на гребена на вълната с последните излезнали системи ( което ми се струва излишно, но има хора, които го искат ). Флашвал съм си таблета 2 пъти, телефона и него толкова пъти. Ами, да отделих 3 часа, но накрая получих това, което винаги съм искал, без компромиси. Мисля, че си заслужаваше инвестицията.
Прав си, че иос е направена като за олигофрени, прав си, че това повишава лекотата на работа с устройството и дава по-пълен и приятен юзърекспириънс ( само че говорим за устройство извадено от кутията, както се казва ) за сметка на хилядите ограничения и компромиси.
4те, 8те или 16те ядра си се усещат, усещат се и 1-2-3гб рам, усеща се и наличието на ирда бластер, усеща се възможността да си разшириш паметта на телефона с мемори карта. Дефакто или БДЖ е станало маглев или твоят сблъсък с андроид е бил неприятен, както и на хората около теб.
Публикацията е редактирана (16-09-14 00:23)
|
|