Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 MINOLTA, Някой да ми каже.....?!?!???
Автор: Ven_Ganovski   
Дата:   25-07-14 14:21

Моля, някой да ми каже как вървят като цена стара АБСОЛЮТНО НОВА аналогова техника MINOLTA.
1: MINOLTA MPS X-700 - фотоапарт
2: Soligor-M 1TR - Грип
3: Обективи :
- MINOLTA - MD MACRO 50mm 1:3,5 ф55 - Japan
- MINOLTA - MD 50mm 1:1,7 ф49 - Japan
- MINOLTA - MD ZOOM 35-70mm 1:3,5-4,8 ф55 - Japan
4: Minolta Auto 280 PX - светкавица.

Всичко е ЧИСТО НОВО с найлончетата и калъфчета, съхранявано в фоточанта. !!!!!!!!

Ще ви бъда благодарен за компетентно мнение по цените. Техниката е на мой приятел.
 Re: MINOLTA, Някой да ми каже.....?!?!???
Автор: fraction   
Дата:   25-07-14 14:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: MikeDimit   
Дата:   25-07-14 14:40

Свери цените с ибей и свали с 30% за по реална продажба . Имай предвид, че цената на MD байонета не е висока, а у нас и не е чак толкова популярен. Тялото ще се продаде по-бавно. Обективите не са редки у нас. Това че са нови не е силен плюс. Пиши в обявата какво е състоянието на гумите на обективите - имат навика да се размекват, разлепват.
Лично на мен ми е интересен мотора - продадох ( по-скоро подарих към една минолта) моя и сега ми липсва опора за дланта :-).
Автор: dimidumi   
Дата:   26-07-14 23:47

Minolta SR-mount стават за безогледални системи с подходящ преходник, поради по-късата работна отсечка от тази на най-популярните DSLR (Канон Никон Сони Пентакс) не се използват масово. Оптиката е добра, около и над средното ниво от филмово време, но въпреки това нямат особена стойност заради неизползваемия байонет и работната отсечка...[beer]
Автор: Ven_Ganovski   
Дата:   29-07-14 17:44

Благодаря ви !!! Фотоапаратът и грипът вече пътуват !!![smilie24] [shtrak] [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема. 
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: