Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не че се заяждам, но от колко профила може да бъде пусната една и съща обява?
Автор: metodiev_martin   
Дата:   19-04-14 17:51

От известно време ми прави впечатление, че едни и същи неща се продават от различни анонимни профили, като през 4-5 дни продаваните от тях артикули се "повдигат" в базара, последователно от единия и другия профил. След време обявата се СПИРА и се пуска наново.
Така например батериен грип за 5D mark 2,батерии
LP-E6 и зарядно се предлагаха доста време от различни профили и различни обяви във Варна или Варна област. Обявите ту биват спирани, ту се продават, ту наново стават АКТИВНИ.
Аналогична е и историята на други батерии LP-E6, които непрекъснато се спират, продават, наново активират и появяват в нова обява от Благоевград.
Същото е и с едно 6D с 24-105 от Благоевград и Благоевград област, което се продава вече доста време и бива продавано и спирано десетки пъти, като през 3-4 дни се "повдига" в базара.
Против правилата на форума ли са такива практики, или в случая гореспоменатите обвинения са "недоказуеми" и всеки може да продава от колкото си профила желае?
 Re: Не че се заяждам, но от колко профила може да бъде пусната една и съща обява?
Автор: Pavlov   
Дата:   19-04-14 18:01

Явно е против правилата, след като някои от профилите, пуснали дублиращи се обяви, са деактивирани [smile]
 Re: Не че се заяждам, но от колко профила може да бъде пусната една и съща обява?
Автор: kadans   
Дата:   19-04-14 18:04

Явно е против правилата, но ми е интересно кого питаш?
Защо не питаш админите и не им пратиш линкове , за да вземат мерки.
Дата:   19-04-14 18:06

Защо да пускам линкове? Не е ли очевидно, кои са обявите, които се появяват през 3-4 дни?
Автор: kadans   
Дата:   19-04-14 18:12

Примерно за мене не е очевидно, защото не ги гледам. Та затова ми беше мисълта кого питаш? Ако питаш админите, защо ги питаш във форума, нали си има там ЛС, мейли и други.
Дата:   19-04-14 18:19

Може би заради обществената дискусия, в която могат да бъдат дадени още примери. Със сигурност не пускам темата за подобни остроумни препоръки, като гореспоменатите.
Автор: stown   
Дата:   19-04-14 18:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: J0R0   
Дата:   19-04-14 19:02

Не, не е правилно!
Мартине, аз съм един от тримата души които се грижим за базара.
Както и за целия сайт.
Нямам време да вися постоянно в базара и да следя кой кога какво пуска.
Имам достатъчно други задачи.
Затова на всяка страница е линка към мейла на хората, подържащи Фото Форум.
Защото трима човека няма как да са навсякъде, при над 100 000 регистрирани.

В едно нормално общество, към каквото се стремим, хората сами се грижат да им е уредено и хубаво.
Ако има проблем, сигнализират на този от когото зависи разрешаването му.
В Австрия ако си хвърлиш боклука през прозореца на автомобила, смятай че всички които са те видели ще се обадят в пътна полиция.
Тук ако стане такова нещо, никой няма да се обади, но пък всеки ще изпсува полицая, защо не е точно в този момент точно на това място и ще обсъжда заплатата му, жена му и какво ли не.
Пример само.

Така че ако имаш данни за подобни профили - изпрати моля те линковете на имейла, ще ги проверим и ако има нарушение на правилата ще деактивираме профилите.
Ако смяташ че не е твоя работа - не пускай такива теми.
А ние ще гледаме, колкото ни стига времето и когото хванем в нарушение ще го деактивираме.
И аз не се заяждам.
Весели празници!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена