Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пак за батериите ... или MAHA vs. Eneloop
Автор: rlk   
Дата:   18-04-14 21:48

Подновявам си изцяло комплекта с презареждащи се батерии. Вече си взех 16 eneloop стандартните ($40), обаче все повече чета, че хората са доволни много и от MAHA батериите (говоря за IMEDION), които са хем малко по-мощни (2400мАн), хем са и малко по-евтини ($17 за 8 бройки). Ползвам две канонски светкавици и един power pack за тях т.е. 16 батерии и до сега изкарвах едно снимане без проблем с тази комбинация. Искам обаче да си взема още две китайски светкавици (евентуално с power pack за всяка) за да съм по-мобилен, а не само да търся контакти и опъвам кабели постоянно (ползвам нерегулируеми светки с чадъри). Значи ще ми трябват още 24 бройки. До сега бях с Energizer и едни китайски батерии (Tenergy), но останаха малко от тях, които и не карат кой знае колко вече, а останалите измряха. Другото което е, че ще има и доста зареждане преди снимане при това положение, а аз съм с едно 15 минутно зарядно и една МАНА 9000. Ще е голяма играчка ако има два снимачни дни един след друг. Може да се наложи още една МАНА да взема от тези с осем зареждащи слота (и тук приемам съвети).

Отговори на това съобщение
 Re: Пак за батериите ... или MAHA vs. Eneloop
Автор: seuret   
Дата:   18-04-14 21:49

Ansmann и Tecxus също се струват да им обърнеш внимание!

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »