Автор: Sky_Knight
Дата: 11-07-14 08:48
@vga ... Ти сериозно ли си мислиш, че "запушените" сенки са случайни? Май си на принципа, че винаги има една единствена правилна експонация на кадъра... Телефонът ми е за разговори. А и да не беше само - няма как да направи тези снимки.
Edit:
@vga
@vga Виж, не смятам, че има нужда да обяснявам каквото и да било, на човек, който така иронично и ехидно се отнася към непознати за него хора. Това е културен форум, където се очаква човешко отношение. Вярвам, че иначе не си лош човек, но общуването щеше да е по-приятно ако още в самото начало беше започнал с въпросите...
Снимката не мога да обясня защо ми харесва. Така я усещам. Беше действително случайна и пробна, но ми хареса заради триизмерността, която създава осветеното лице на възрастната жена и "запушения" почти черен фон на дърветата зад нея. Останалите обекти разположени по линията на погледа й (двамата младежи) допринасят за цялостното усещане в мен. Даже ми се искаше да са напълно черни сенките, но тогава ще изчезне и ефектът, който в момента ми харесва. На мен.
Публикацията е редактирана (11-07-14 20:18)
|
|