Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнения за обектив
Автор: vitttoriostankov   
Дата:   31-03-14 21:33

Здравейте, бихте ли споделили мнения за този обектив!
Tokina AT-X AF SD 80-200mm f2.8 за Никон тяло.
http://3.bp.blogspot.com/_YGE1ouQnDgw/TPUU4g7FHqI/AAAAAAAAAxY/A3VDKbK-f6Y/s1600/no+collar.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Мнения за обектив
Автор: k7   
Дата:   31-03-14 21:36

На каква цена е? И какъв ти е бюджета?

Автор: k7   
Дата:   31-03-14 21:38

Този и има още една обява е страхотен обектив : https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=33463

Автор: vitttoriostankov   
Дата:   31-03-14 21:51

Цената и бюджета нямат значение! Интересува ме дали някой е снимал с този обектив на тяло Никон и дали е доволен като - качество, острота, цветопредаване, фокусиране и т.н.

Автор: kvakioh   
Дата:   01-04-14 11:22

Имаше тема мисля, точно за този Токина, че имал някакви проблеми да сработи с цифрови тела.
Иначе е добър оптически, здрав, метален обектив. На Канон съм го пробвал, доста добър.
Както вече беше казано, по-добре е Никонския 80-200/2.8, дори старите версии тип помпа са доста добре механично и оптически. По-новите са още по-добри.

Автор: PhotoBo   
Дата:   02-04-14 00:29

Наскоро някой беше направил подредба според наблюденията му на няколко варио обектива в този диапазон и светлосила, имаше и други мнения, които масово препоръчваха Nikkor-a 80-200/2.8, но не помпата! Потърси малко и ще я намериш, мисля, че и Токина-та фигурираше в листата :)

Автор: vaskoto1   
Дата:   03-04-14 09:47

темата беше моя, аз го имам и го продавам, но проблема е САМО в моето тяло-нещо не го позна...
пробвах го на всякакви други тела и няма никакви проблеми, но... марко тотев...
карам д7000 и с друго д7000 тръгва и бачка, с моето-не.
в профайлд ми казаха, че: да, проблема е в тялото, конкретно моето, и не знаят какво е, трябва да го оставя за неопределен период и да го нацепят на трески и да разследват... но реших, че не искам това да се случва заради един обектив и го пуснах за породажба. не можах да му се порадвам...
един приятел снима с него два дни на д300 и каза, че е доволен като цяло. цветопредаването му е малко студено. напълно отворен аберира (кой не аберира?) и общо взето беше доволен...
автора, ако имаш интерес за повече инфо-пиши ми. [shtrak]

п.с. ЕТО ТЕМАТА МИ (цък)

Публикацията е редактирана (03-04-14 09:50)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »