Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 да изгонят сватба от църква заради опело
Автор: Paqk   
Дата:   02-03-14 20:37

Много странна случка имах днес,
снимах сватба ,църквата беше в София, до зала фестивална,
нормално след като приключи ритуала младоженците да си правят снимки в двора на църквата.
Дойде няква мутра (предполагам погребален агент) и каза да се изнасяме че ще вкарва мъртвец, няма и минута след него персонала на църквата започна да ни напъжда.
Та питането ми е трябва ли младоженците да си водят охрана и след като църквата е взела 260лв. за ритуала, не са ли могли да запишат опелото поне 30 минути след церемонията по венчавката.
Имали инстанция църковна където да подадем жалба (60 човека бяха на сватбата)
 Re: да изгонят сватба от църква заради опело
Автор: imitev   
Дата:   02-03-14 20:41

Има:
pop@armenia.com

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: bOzo   
Дата:   02-03-14 20:44

Пробвай в Светия синод. [smilie18]
Автор: Стоев   
Дата:   02-03-14 20:59

Мутра-погребален агент.... [smilie7]

Автор: realnoncho   
Дата:   02-03-14 21:02

Животът е радост и тъга...

Иначе църквите от векове насам работят за пари и едва ли нещо може да се направи по случая.
Автор: gbdesign   
Дата:   02-03-14 21:17

Обикновено влизам в църквите преди да са влезли сватбарите. Тогава в тях е тихо и всичко се чува. Чувал съм такива подмятания от поповете, че ми е кипвала кръвта. Хората казват че във всяко стадо има мърша, но съм доста сигурен че това стадо е направено от мърша. Пък и за никого не е тайна, че повечето попове са преоблечени милиционери.
Автор: Rand   
Дата:   02-03-14 22:58

Коя е църквата, да и направим малко антиреклама?
Автор: Alsand   
Дата:   02-03-14 23:25

Тук пък сте се изредили все едни образцови и пример за цялото общество. Няма да е зле всеки да погледне себе си що за стока е!
Автор: Gravolez   
Дата:   02-03-14 23:44

Църквата е ташак работа.
Автор: eewf   
Дата:   02-03-14 23:59

"Столичани в повече" сезон първи, епизод първи - същия казус.[cool]
Автор: Gam3Ra   
Дата:   03-03-14 00:04

Бързо се оплачете тук!

ЦЪК
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   03-03-14 00:14

Никога църквата не е имала общо с бог и доброто, ако вярваш, че има значи си поредната овца в стадото ... Как ще карат нови BMW, Мерцедеси и Аудита като пречите на "бизнеса" ?
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   03-03-14 00:15

Поп няма място на сватбата ми.Както и на опелото ми.Айдеее !
Автор: agop4o   
Дата:   03-03-14 07:52

Автор: imitev
Дата: 02-03-14 20:41

Има:
pop@armenia.com

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
абе как ти дойде на ума това бре[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: Gecata   
Дата:   03-03-14 08:21

Вие сте странни хора. Очаквате погребалната процесия да ви изчака докато си направите снимките ли?! А защо не и да се включи във фотосесията (от съпричастност) докато ви чака?!
От човечност и състрадание не е трябвало да чакате "мутрата - погребален агент" да идва да ви наритва.Нямате ли чувство за мяра?
Автор: Alsand   
Дата:   03-03-14 08:47

Gecata: Нямат чувство за мяра. Ако имаха, коментиращите нямаше да излеят толкова простотия и невежество в тази тема.

Публикацията е редактирана (03-03-14 08:53)
Автор: imitev   
Дата:   03-03-14 09:02

Учил съм в арменското училище[smilie5]
Автор: pif   
Дата:   03-03-14 09:59

Аз помислих, че попа е спрял ритуала и е изгонил младоженците пък то било от двора.
Във всяка една комерсиална институция получаваш това за което си плащаш. Плащаш опело - получаваш опело. Плащаш фотосесия в двор - получаваш правото да ползваш двора. Защо някой смята, че след като е платил една услуга другата му се полага безплатно.
Това ми прилича на онея тарикати дето минават през макдрайв в макдоналдс, взимат си много храна и след това спират на "място за изчакване на поръчки" и пречейки на хората които имат нужда от това място си хапват най-спокойно. Ами те са си платили храната следователно парко-мястото им се полага. Не им се влиза в нормалния паркинг щото трябва да се правят 2 маневри.
Тук ситуацията ми се струа подобна.
Автор: falcon   
Дата:   03-03-14 11:24

"Та питането ми е трябва ли младоженците да си водят охрана и след като църквата е взела 260лв. за ритуала, не са ли могли да запишат опелото поне 30 минути след церемонията по венчавката.
Имали инстанция църковна където да подадем жалба (60 човека бяха на сватбата) "

Може да се оплачеш само ако изрично в някаква договорка е включена възможността да снимате 30 след това. Тогава ще е нарушение на някакъв договор и спорът е по ГПК. Но ако няма такава уговорка, наистина е доста странно погребалната церемония да седи да ви чака да се снимате на воля.

Оффтопик, с две ръце за промяна на Конституцията и включване нов орган - pop@armenia.com [smilie18] [smilie18]
Автор: rx   
Дата:   03-03-14 14:28

Кога ли човечеството ще стигне в точката си на развитие когато ще се отърве от бремето на големите "религии", които всъщност са по-алчни от големите корпорации, като вторите поне произвеждат някакъв продукт...
Автор: pstoev   
Дата:   03-03-14 14:46

нали затова се записват часове за мероприятията, ако сватбата е влязла в часа на опелото...
И защо сватбата да е по-важна от опелото?
Автор: Gecata   
Дата:   03-03-14 14:46

Кога ли човечеството ще стигне в точката си на развитие когато ще се отърве от бремето на големите "религии", .............
Много просто, когато нуждата от религия отпадне, т.е. когато станем безсмъртни (сиреч равни на бога). [smilie3]
Автор: simbon4o   
Дата:   03-03-14 14:55

Какво като е сватба?
Какво като е църква?
Какво като е опело?
Всичко е бизнес с график...
Автор: rx   
Дата:   03-03-14 15:05

Gecata ами безсмъртни хора има - това са Архимед, Нютон, Бел, Атанасов... Да Винчи, Моцарт, Моне... - всички ония, които са посветили живота си за науката и изкуството, и постиженията им ще останат вечни :) За разлика от разни мазни дебели попове обаче, на тези безсмъртни люде не им е било цел да промиват мозъците на хората и да им изстискват парите, нито да правят кръстоносни походи, джихади и подобни дивотии ;)
Автор: 798099   
Дата:   03-03-14 15:20

simbon4o, неприятно прав си! Убедих се в това на Задушница, кжгото чакащите "клиенти" попове на Централни Софийски гробища приличаха досущ на циганките на "Женски пазар", които стоят/седят, гледат безучастно и подвикват: "цигари, цигари...".
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.