Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хубава но неоценена снимка.
Автор: jino   
Дата:   02-03-14 18:17

[smilie24]
 Re: Хубави но неоценени снимки.
Дата:   02-03-14 18:18

https://photo-forum.net/static/site_pics/116/1392156725_DSC_9532BW.jpg

https://photo-forum.net/i/1811056

Re: Хубава но неоценена снимка.
Автор: mihail_radkov   
Дата:   02-03-14 18:39

Какво й е неоцененото? [smilie11]
Автор: nyamago   
Дата:   02-03-14 18:44

Абсолютно! Бях с впечатление, че бях гласувал навремето, а някак съм пропуснал (за други сними от серията определено гласувах и коментирах - цялата серия е оригинална и добре реализирана). Не че гласът ми се брои за нещо, де :(
Автор: Svetlio70   
Дата:   02-03-14 21:42

И кое и е толко хубавото,че е завъртяна ли!?
Нищо интересно не виждам.
Дата:   02-03-14 21:50

[smile]
Автор: Pac   
Дата:   02-03-14 22:04

Снимката е добра, макар и не нещо супер впечаляващо. Ако беше с рейтинг 12/4, щях да се съглася със заглавието на темата. А съм виждал доста добри кадри с подобни оценки.
Според моите разбирания, 183/36 е доста добър рейтинг. Ама какво значение имат моите разбирания, аз тук повече от 42А или 8Б рейтинг не съм получавал. В 500px два пъти се показвам на първа страница та макар и в по-долния и край, ама то щото там не разбират.

Публикацията е редактирана (02-03-14 22:07)
Дата:   02-03-14 22:05

@Svetlio70 : Да. Не виждаш, май.
Дата:   02-03-14 22:20

Автор: Pac
Дата: 02-03-14 22:04

...В 500px два пъти се показвам на първа страница та макар и в по-долния и край, ама то щото там не разбират...

дай да видим[smilie3]
Автор: vicking   
Дата:   02-03-14 22:22

Оценена е толкова, колкото е! Айде сега да не се делим на елитари и пезанти. Всеки си носи своят си вкус, така че не приемам налагането на чужд и то като упрек!
Автор: cameraman   
Дата:   02-03-14 22:31

И за какво е сега тоя рев за точки??? Авторът е вече герой за неестествено кривата девойка. Впрочем... ако се почесваше с единия крак зад ухото... щях да си обясня защо се е изкривила толкова естетично, за да и дойде толкова добро осветлението, което авторът е подредил и на фона на изградената предварително паважна сцена, всичко да бъде супер естетско.[smilie25]
Дата:   02-03-14 22:40

> "...Според моите разбирания, 183/36 е доста добър рейтинг..."

Този, който виждаш сега е порастнал след пускането на тази тема; беше по-нисък.

> "...Всеки си носи своят си вкус, така че не приемам налагането на чужд и то като упрек!.."

Точно така. Никой не ти налага никакъв вкус под дулото на пушка, имаш суверенно право да не разбираш нещо или да не го харесваш. А декларирането на вкус с гласуване, пускане на тема, или коментар в темата - говори (страшно много) за деклариращия. Гледам и уча неща за хората...
Автор: myphotos   
Дата:   02-03-14 22:40

Аз така и не можах да разбера тук рейтинг А,Б ли гонят повечето или просто да се радваме на добри кадри [smilie25]
Дата:   02-03-14 23:25

jino: "дай да видим [smilie3]"

Ами ей тази снимка докъм 8 часа тая вечер се виждаше на първа сраница, 98.3 пулс, но както знаете рейтинга 24 часа след качването на снимката доста пада и вече положението е различно:
http://500px.com/photo/62518713

Като се логнете можете да видите и коментарите и гласуванията. Към момента положението е:
Views 2188
Likes 198
Faves 102
(за около 24 часа)

Същото влакче тук получи 16/8, което за мен беше успех, понеже не съм получвал никогоха досега цели 8 рейтинг Б, това ме накара да я пусна и в 500px, викам си щом някой богоизбран във Фото Форум е гласувал за тая снимка, може би верно става :)
Аз говоря без ирония за тия неща. Много съм зелен във фотографията и още нямам самокритерий за работата си.

Така или иначе в онзи сайт много по-лесно получаваш някакво одобрение. А както някой беше коментирал наскоро тук, одобрението е важно за тези, които не изкарават пари от фотография, понеже ако го няма, не знаят изобщо за какво снимат... :D

Другата снимка влизала на първа страничка в 500рх е тази:
http://500px.com/photo/62081765

Нея не съм я пускал тук, защото и не я смятам за нещо особено, ама явно там котките се харчат...

Публикацията е редактирана (02-03-14 23:36)
Дата:   02-03-14 23:35

Разбира се във всички сайтове, в които потребители гласуват за потребители го има момента с размяна на услуги. Признавам си, че напоследък аз доста повече кисна в 500рх да лайквам чужди снимки. Тука работи само с коментари, защото не можеш да видиш иначе кой е гласувал за теб, а си ме мързи да пиша коментари, пък ме е срам да напиша типичния фотофорумски коментар "!!!", много ми е нелеп, защото едно такова удивление дори няма посока, мога да напиша "!!!" и защото съм се потресъл от някоя пълна тъпня... Както и да е, стига съм приказвал глупости.

Публикацията е редактирана (02-03-14 23:38)
Автор: GOSPODIN   
Дата:   02-03-14 23:36

Pac , и в двете снимки няма нищо за което да се хванеш, но щом ти харесват - деразай. Самозаблуждението и липсата на автоцензура понякога са и успешни за момент, та даже и в политиката.[smilie7]
Автор: realnoncho   
Дата:   02-03-14 23:41

Pac,
Това, че лайкваш не значи, че снимките са нещо особено.
Ако търсиш одобрение и вдигане на самочувствието в шитбук най-лесно върви.
Автор: serjy   
Дата:   02-03-14 23:41

според мен, след промените рейтинга тук е доста по-добре... да чукнем на дърво, да видим до кога [smilie7]
Дата:   02-03-14 23:42

@GOSPODIN
Ми може би трябва да се позанимавам с фотография повече от 2 месеца, за да развия автоцензура. Уча се и никога не съм твърдял, че правя нещо кой знае колко смислено.
Не знам за какво трябва да се хваща човек в дадена снимка, сигурно е субективно, ти май предпочиташ цици.

Публикацията е редактирана (02-03-14 23:43)
Автор: Svetlio70   
Дата:   03-03-14 00:04

nyamago написа:
> @Svetlio70 : Да. Не виждаш, май.

Със зрението съм много добре даже.Колкото до един кадър или се харесва или не колкото и на някои да не им харесва.
Е тук съм виждал и доста кофти снимки да не кажа мега смотани с космически рейтинги.Специално тази не мога да кажа че е кофти но пък и не ме грабва.Една от навалицата е брат,това е истината!
Поредното клише бих казал.

Автор: photoninja   
Дата:   03-03-14 00:10

Много си е хубава снимката, само не разбирам защо по този начин трябва да се вдига рейтинга на една снимка... всъщност за кого е от значение този рейтинг?!? [smilie23]
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   03-03-14 00:11

Аз за пореден път си доказвам , че нищичко не разбирам от фотография ... Хич не ми харесва снимката освен самото кадриране ...
Дата:   03-03-14 00:16

@Svetlio70
E, точно пък клише едва ли. На мен ми харесва извивката на тялото, която повтаря дъгата на портата на заден план. Определено кадърът има идея.
Не че съм човекът, който може да дава оценки, ама все още си мисля, че имам право на мнение.

Иначе мерси на хората помагащи ми да разсея своята самозаблуда! Адмирации за творчеството на автора на темата и за realnoncho, видях много идейни неща в техните профили.
Само комбинацията на цици и омазана обработка не я разбрах, там аз не намерих за какво да се хвана. Не че по принцип не обичам цици, напротив.

Публикацията е редактирана (03-03-14 00:17)
Автор: realnoncho   
Дата:   03-03-14 00:34

serjy,

кое е по-доброто като ТОВА вчера беше с най-висок рейтинг А за последните 24 часа. То не е само да поокастриш Б-тата, че гласуват за глупости и да скриеш рейтинга...
Автор: kadans   
Дата:   03-03-14 00:38

Ми то затова явно А не излиза на 1-ва и затова има Б смятай защо! Всякакви тийнове лайкват. Кво да направят , нали всеки може да гласува с А
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.