Автор: Cyclon
Дата: 28-02-14 13:07
Прочитайки изказването на Джайми Пек (модел:
This is where I zoom out on the situation. I can remember doing this stuff, but even at the time, it was sort of like watching someone else do it, someone who couldn't possibly be me because I would never touch a creepy photographer's penis. The only explanation I can come up with is that he was so darn friendly and happy about it all, and his assistants were so stoked on it as well, that I didn't want to be the killjoy in the room. My new fake friends would've been bummed if I'd said no.
I must have said something about finals, because he told me, "if you make me come, you get an A." So I did! Pretty fast, I might add. All over my left hand. His assistant handed me a towel.,
Нещо не ми се връзва.
Значи, тя никога нямало да докосне "инструмента" на страшният фотограф, но виждаш ли, всички били толкова щастливи и приятелски настроени особенно фотографа, та тя, работата стана, каквато станала.
Сега, има и вероятаност всичко това да е вярно и Тери Ричардсън да е виновен.
Предвид всичките контакти в модния свят, ако млад и изгряващ модел не му играе по свирката, той с лекота може да го зарови много на дълбоко.
Има и друг вариянт, има млади модели, които биха направили всичко за слава и първа страница на извесно модно списание.
И ако не е изпълнено желанието им поради ред причини...
-Виждаш ли той ме накара да правя едни срамни неща, които аз никога не бих направила.
И двата вариянта не са приемливи на работно място, където и да е.
И щото е петъчно имам върпосче, асистентите на Тери дали само гледат или се включват във "вихъра на танца"?
|
|