Автор: Pavlov
Дата: 26-02-14 09:24
Автор: chrisnoch
Дата: 26-02-14 02:07
... Канон и Никон - те не предлагат нищо смислено в ниския сегмент. NIKON D3100 и CANON EOS1100D са "куци коне", "скопени" отвсякъде ...
Думата "скопени" приляга най-добре точно на A57, и другите SLT-та.
Nina_13, след като не си запозната с фотоапаратите, не знаеш, че всъщност А57 не е точно огледално-рефлексен апарат. Той пак има огледало, но то не се движи при снимане, както в класическите DSLR-и. Неподвижно е, и отразява част от светлината към допълнителен сензор, който създава образ за електронния визьор. Така че върху матрицата пада по-малко светлина, и това се отразява лошо на качеството на снимките. Стават по-шумни, в сравнение с аналогичните модели на Nikon например. Освен това електронният визьор има някои недостатъци я сравнение с оптичния.
За обективите няма да говоря. Разгледай магазините в България, както и базара тук във форума, и ще видиш за кои марки какъв избор има .
Успех с покупката.
ПП. Едно интересно мнение от бивш собственик на А57:
"не са ми добри впечатленията от това тяло, може да съм попаднал на кофти екземпляр, нямам идея.
лош баланс на бялото, лошо фокусиране ( макар и светкавично) 4000 максимална скорост за толкова уж нов модел. китовите обективи са напълно безобразни ... буквално пълен боклук ( съжалявам за думата ) но, никон д3100 с китовия си 18-55 е около 18млн пъти по добре от сони а57 с неговия 18-55 ... за мен е без коментар "
Публикацията е редактирана (26-02-14 09:34)
|
|