Автор: methood
Дата: 14-02-14 04:31
Браво на Асахи!!!
понеже в тоя форум е доказано и е неуспорим факт, че са най-големите разбирачи от всичко/под всички да се разбира определена група потребители, има и нормално мислещи/: фотография, политика, коли, и какво ли още не. Все теми дето като човек погледне България и си казва "олеле майкооо" точто от това ли намериха да разбират. Защо не се погледнат да се видят....
Та държавата неее бакалия или супермаркет. Управлява се по леко по-различен начин. . ама да оставим това настрани, че ще излезе, че се заяждам, а много мразя това често срещано явление тук.
Човека пуснал тема. Що Ви е вас на К... с извинение. Какви сте вие , че да определяте кой какво може и не може. Какво направихте вие за да стане по-добре. Големи писари, на действия 0.
Ако сте против живеещите в чужбина да гласуват, то защо не им забраните и ФФ да влизат. Да не ви се мешат тези отпреки, гастарбайтери, измет, псевдопатриоти и простаци напуснали държавата и си мислят, че знаят нещо, а те гола вода .
Пожелавам на всички да уважават чуждото мнение. Да се замислят повече върху думите на другите. Изразявайте мнение и уважавайте това на другия, но не се заяждайте бъдете цивилизовани. Нико му не е приятен долния и груб тон. Никой няма и да се вслуша в този тон, колкото и да е прав и истини да каже.
Вземете пример от тези дето са до-добре и се замислете защо и какво направиха те, че стигнаха там. Както в ФФ много хора, включвам себе си също гледаг от добрите фотографи, учат се споделят и се стремят към по-добри резултати.
Пробвайте го това в живота! може да ви се стори полезно
от 2 та реда дето бях замислил кво стана.... нищо аиде и аз съм българин малко или много философ.... по национална принадлежност .
живи здрави и само наред
относно правописа в чужбина съм. Нямам клавиатура......, знам, че и него често го критикуват тука, та да се извинЪ
|
|