Автор: pepi34
Дата: 15-01-14 22:17
giogerovvideo написа:
> Каква цена бихте платили за
> подобен видео клип тип ''Сапунка''
> че чувам за космически четири
> цифрени суми:) И не знам как има
> такива балъци!
> https://vimeo.com/83278060
>
7200лв + транспортни и командировъчни разходи за 5 души. По ценоразписа за 2014г.:)
Хубавото е че си чул, лошото е, че с този си начин на мислене, никога няма да ги видиш :)
Не виждам къде е проблема. ОчеВАдно е, че клиента е доста заможен. Сватбата е доста скъпа, само наема на полузанемарената резиденция за това събитие е няколко хилядарки.Отделно украси, програма, осветление и т.н.А и клиента сам си ги е дал, никой не му ги е взел насила.В БГ има МНОГО богати хора.Има такива, който само докато се събуждат сутрин и си отварят едното оченце леко, вече са изкарали няколко хилядарки.Докато отворят и другото още толкова, докато си изпият кафето всичко става на квадрат, а до довечера вече се оказва, че познанията по математика са им слаби :).За тях едни 30 000лв може да тежат много по-малко от колкото за теб 200лв. Ако ми се удаде и мога, защо да не го дерна такъв? Що? Малдивите и Карибите са направени за хора, не само за боговете!Аз съм човек, значи имам право да мечтая за всякакви земни благинки.Ако не мечтая, ако не желая, цял живот ще живея като прошляк и няма да изляза от мазето!Пък и щом една родна певачка може да вземе няколко хилки само за да си отваря устата пред микрофона, защо собственичката на това студио да няма право да ги иска? По света има жени, който с едно разтваряне на краката изкарват повече. И какво , да не са златни - ако си затвориш очите ще установиш, че миризмата между краката им е като на всички останали :)
За протокола - пиша и чета в чуждестранни форуми, няма друг народ с подобно мислене, няма друго място на което може да срещнеш такъв въпрос.Един мой познат миналата година снимал сватбата на президента на една руска република. Взел 100 000 гущера. Всички му се кланят за постижението, никой не пита кой е лудия.А и да не забравя - не защитавам собственичката на студиото и не обсъждам качествата на клипа. Познавам над 200човека от този бранш в БГ, но точно тя не ми е фаворит, много е асоциална и самолюбива. Но и правя Евала, за това, че успява да намери хората и да взима такива пари. Дано сте ме разбрали правилно, не се заяждам с автора на темата. Просто с този поглед не може да стигнеш по-далеч от носа си. А света е голям, не се ограничава само с нашето си блато.
Публикацията е редактирана (15-01-14 22:21)
|
|