Автор: Malakar
Дата: 20-12-13 19:04
Към ГОСПОДИН: На теб каквото и да кажа, все ще е тая, ти ги разбираш много нещата, съдейки от виртуалното ни "познанство", базирано на мненията ти във форума.
И все пак ще си кажа мнението: тези серии са плод на вълненията и душевните нагласи на авторите, които са имали свободата да се изразят свободно. Проучвали са и са работили дълго време, за да видят творбите им бял свят. Някой ми харесват повече от други, но всички имат уважението ми заради подхода си към фотографията. Това не е фотография, която се показва заради рейтинг или пък в онлайн среда. Основната и цел е да стои в галерии, салони на изкуствата, институции, частни колекции и т.н. Доколкото аз съм запознат проектът е без каквито и да е спонсори и е плод на добрата воля и желание на организаторите, това по повод усвояването на някакви средства... А че в България, а и не само има хора, които не говорят този визуален език, е пределно ясно. В този форум съм виждал как Рейн 2 на Гурски е яко оплюван. За това просто няма какво да се каже.
|
|