Автор: chrisnoch
Дата: 08-12-13 13:22
kvakioh,
Много те моля (ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!) да не коментираш скромната ми личност! Аз не съм тема нито на тази дискусия, нито на някоя друга! Твоите полуграмотни писания за това кой съм аз, с какво се занимавам и как прекарвам свободното си време отдавна прекрачиха рамките на здравия разум и се хвърлиха в дебрите на онези състояния, които се описват най-точно с психиатрична диагноза.
"ЗА чий ти е сервиз на Канон и Никон, още повече ръководства, нали Сони имали великия сервиз?"
- На мен не ми трябват, пък и темата не е за моите нужди! Темата е за това, че на "доминиращите марки" хич не им пука за потребителите в България.
"То вече няма и теми за Сони, само тази за ФФ двата апарата остана, та затова гледаш да се навреш навсякъде и тролски..."
- Темите за Сони са малко, най-вероятно защото хората нямат проблеми със своята техника. Ако това е критерий, то комай ще излезе, че "популярните марки" произвеждат само скапани продукти!
""Бесмислен" идва от бесна луда мисъл."
- Не се пише "бесна", а "бЯсна". Ако ще създаваш неологизми, трябва първо да си наясно с правописа и морфологията. Задълбочени познания по сравнителна граматика на славянските езици също ще са от полза.
"Благодаря, че ни следиш правописа и буквичките, единствено хипердребнав и свръхсприхав, без работа и идеи човек би го направил."
- Няма нужда да ми благодариш! Не го правя заради теб!
Аз ти благодаря, че си се загрижил за моята работа! Засега такава никак не ми липсва, пък и резултатите от нея се виждат всеки ден от стотици хиляди българи. Не се хваля - просто факт!
"Иначе, пука ми какво ще плюеш или храчиш, ти само с това се занимаваш- дебнене и с кой уж да нахраниш, по-точно да се впишеш в картината като някакъв съдник."
- Не се занимавам само с това - за разлика от теб! Пък и не се изживявам като съдник - пак за разлика от теб!
"Като няма и не дават без пари ръководство, ще се търсят начини, ето вече има предложение за разпределение от 1 на няколко."
- Най-после нещо по темата!
Във века на информационните технологии най-удачното решение за разпространението на въпросните ръководства е "от 1 на няколко", така ли?! Това да не е апокрифна литература? Да не сме в 10-ти век, когато писанията на богомилите са се разпространявали именно по този начин?
Дано Канон България прочетат тази тема и се размърдат малко, че да задоволят поне елементарните потребности на своите потребители! Засега - поне ръководства на български в сайта. Качественият сервиз може да почака!
|
|