Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 моля за ръководство на Canon EOS 650D на български
Автор: dilyana.sl   
Дата:   05-12-13 19:36

Здравейте,
може ли да ми изпратите ръководство на български език за Canon EOS 650D?
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: моля за ръководство на Canon EOS 650D на български
Автор: falcon   
Дата:   05-12-13 19:48

Надали ще намериш.
Ако те устройства на руски.
http://www.brochures.canon-europe.com/getFile.php?productid=8599&languageid=28

Автор: bobotnik   
Дата:   05-12-13 21:28

И на мен ми трябва, даже писах мейл на Canon Bulgaria, ама даже не ми и отговориха. А дори и на румънски го има в сайта на Канон. Пак сме девета глуха в БГ...

Публикацията е редактирана (05-12-13 21:30)

Дата:   05-12-13 21:35

Ще чакаме може след 5-10 години да има [smile]

Дата:   05-12-13 21:42

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonSnail.gif

[cool]
Ако намеря нещо , ще пиша...

Публикацията е редактирана (05-12-13 21:43)

Автор: quazimodo   
Дата:   05-12-13 22:51

Да попитам ли от къде сте си купили апаратите? Защото би трябвало при закупуване от Фотосинтезис примерно да получите и ръководство на български. По тази причина аз бих се обадил в тези магазини, за да проверя дали не мога да си купя от тях само ръководство. Успех с издирването.

Публикацията е редактирана (05-12-13 22:59)

Дата:   05-12-13 22:58

Май не само в България се продават Фотоапарати? Или бъркам....

Автор: falcon   
Дата:   06-12-13 06:27

Нямаше ли някакъв закон, задължаващ продукти,които се предлагат на българският пазар да са придружени с инструкции на български език[smilie11]

Автор: Pavlov   
Дата:   06-12-13 08:04

Има такъв закон, и DSLR-ите на Canon, които се продават в магазините в България, имат упътване на български език.
Но явно този е купен от чужбина.

Автор: chrisnoch   
Дата:   06-12-13 13:32

Какво им коства на Canon Bulgaria да качат на сайта си ръководства на български за всички модели? Нищо друго, освен малко загриженост за многобройните си клиенти! Очевидно, обаче, хич не им пука за потребителските неволи - нали са "лидер" в цифровите технологии! Хем продават най-много, хем нито приличен сайт, нито свестен сервиз не могат да спретнат! Срам!

Дата:   06-12-13 17:57

Понеже колегата е писал, че продаваните в България фотоапарати на Канон имат упътване на БЪЛГАРСКИ, пусналите темата имат опцията да опитат да преговарят с Фотосинтезис да речем за някакъв вариант със закупуване само на инструкция или преснимането й срещу оставен депозит[smile] [smile] [smile] !

Автор: Rand   
Дата:   06-12-13 18:31

Автор: chrisnoch
Дата: 06-12-13 13:32

Какво им коства на Canon Bulgaria да качат на сайта си ръководства на български за всички модели? Нищо друго, освен малко загриженост за многобройните си клиенти!

Какви клиенти на Canon Bulgaria са хората, закупили апарат от чужбина?

Автор: kvakioh   
Дата:   06-12-13 19:30

Срам е, дори смешно и жалко да пишеш безумно и бесмислено в теми, по които нямаш никаква компетентност или не си пипал изобщо нови продукти от марката Канон. ЗА 650Д, 100Д няма на български официално ръководство. ЗА 700Д не съм сигурен, но май и за него няма.
Да, това е проблем, но може и да се разреши някой ден. Просто, както го казаха по-горе, няма да ни зачетат българските потребители. Не е толкова голям пазара все пак. Макар че доминират две от многото марки.

Публикацията е редактирана (06-12-13 19:53)

Дата:   07-12-13 09:07

Писах на Фотосинтезис и искат 39 лв. за ръководството + парите за доставка, ако някой иска може да си го купи от там казаха, че го имат на български език!

Дата:   07-12-13 10:11

Ето го къде е проблема, не в марката Канон, по която бедни хорица плюят, ами по някакви търгаши. Срам за синтезиса.

Дата:   07-12-13 11:11

Кваки, запознат ли си със сканирането в ПДФ файл? Въпросното ръководство на руски е от над 300 страници. Значи по твоята логика един "добряга", трябва да загуби 2-3 дни, за да изработи този файл,който после такива елементи като колежката ще си преточат подсвирквайки си и ще се чудят къде все още се въдят толкова големи балъци!!! Ма какво да говорим, щом се лишават от гаранцията, за да спестят нЕкой лев, то магазина е виновен, че не раздава безплатни ръководства на "гяволетата". Единствено бих оправдал колежката ако е купила апарата от България като втора употреба и книжка липсва по някаква причина[smilie23] [smilie23] [smilie23]!

Дата:   07-12-13 11:32

Колега, никой не говори за това(поне аз) да мине безплатно, но 40лв ми се струва прекалено за ръководството. Прекалено ми се струва да го има на румънски в сайта на Канон, и на какви ли не езици, а на български-не.
[smilie24]

Дата:   07-12-13 11:37

Не, quazimodo, не говоря за жената (както и за вас), закупила апарат и незнайно защо няма ръководство. Тя няма вина.Незнайно защо и в сайта на Канон няма. Това е явен факт. Както и това, че смешно искат толкова пари за ръководство, каквото и време да струва това...
Идеята е, че отново, за хиляден и безнаказан път някой си се опитва да оплюе марката, до която няма достъп или купува само на старо и се опитва да докаже кисело колко са зле. Но фактите говорят - 90 милиона обектива, достигащи до 100 скоро, и с ръководство или без, пак се купува от марката. И ще се купува.

Дата:   07-12-13 11:45

Добре, аз ви предлагам следната сделка: търсещите такова ръководство се договаряте и купувате един брой. След това ми го предоставяте и аз го сканирам в ПДФ. Качвам го в ДОХ и колкото души искат си го свалят. Печатния екземпляр остава за мен като компенсация за положения труд[smilie5]!!!

Дата:   07-12-13 15:19

kvakioh,
Стига си мяукал като настъпано по опашката коте!
Да не си адвокат на Канон, че така настървено се хвърляш срещу всеки, "дръзнал" да хвърли сянка върху марката-фетиш?

"Срам е, дори смешно и жалко да пишеш безумно и бесмислено в теми, по които нямаш никаква компетентност или не си пипал изобщо нови продукти от марката Канон."
- Колко компетентен трябва да бъда, за да знам, че в сайта на Канон НЯМА ръководства на български?
- Ти откъде знаеш аз до какви продукти имам достъп, какво съм "пипал" и какво - не?
- Ти пишеш "безумно и бесмислено", не аз! Апропо, пише се БЕЗСМИСЛЕНО!

"Да, това е проблем, но може и да се разреши някой ден. Просто, както го казаха по-горе, няма да ни зачетат българските потребители. Не е толкова голям пазара все пак. Макар че доминират две от многото марки."
- Значи проблем все пак има! Но! За този проблем може да квака само ква-ква! Защото ...???
- Не ме интересува кой къде доминира! Интересува ме да има безплатни ръководства на български и читав сервиз! "Доминиращите" Канон и Никон да вземат пример от недоминиращите Сони!
Е, ква-ква - сам си го изпроси!

"Незнайно защо и в сайта на Канон няма. Това е явен факт."
- Именно! Само дето повтаряш моите думи, пък ме плюеш! Как не ти пресъхна устата?!

Дата:   08-12-13 03:21

Криси, Ицка, Ночка, Сонибой без тема в целия форум, vikitovikito вече пак го няма, следваш му дирите...ЗА чий ти е сервиз на Канон и Никон, още повече ръководства, нали Сони имали великия сервиз? ДА не купуваш от другите и да изменяш на марката, пред която се кланяш всеки час??? То вече няма и теми за Сони, само тази за ФФ двата апарата остана, та затова гледаш да се навреш навсякъде и тролски...
"Бесмислен" идва от бесна луда мисъл. Благодаря, че ни следиш правописа и буквичките, единствено хипердребнав и свръхсприхав, без работа и идеи човек би го направил. Точно го показват и повишаването на бройките блокирали те...и тепърва ще се увеличават, до знаеш кога...Или не знаеш, в пяната си бясна против двете марки апарати и потребителите.
Иначе, пука ми какво ще плюеш или храчиш, ти само с това се занимаваш- дебнене и с кой уж да нахраниш, по-точно да се впишеш в картината като някакъв съдник. За съжаление- жалки напъни, слаби и кисели, язък за годините опит с камерки и възрастта, изказът си остава на 15-16 годишен. Даже каза на човек, че бил с наднормено тегло в една тема. Присмял се хърбел на щърбел, гонещ 100-те...

Като няма и не дават без пари ръководство, ще се търсят начини, ето вече има предложение за разпределение от 1 на няколко. И пак проблема идва от магазинчето, продаващо апарати, 39лв никой няма да им плати...И да ме извинява авторката на темата, но просто не се търпи вече от киселяци тук.

Публикацията е редактирана (08-12-13 03:28)

Дата:   08-12-13 13:22

kvakioh,
Много те моля (ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!) да не коментираш скромната ми личност! Аз не съм тема нито на тази дискусия, нито на някоя друга! Твоите полуграмотни писания за това кой съм аз, с какво се занимавам и как прекарвам свободното си време отдавна прекрачиха рамките на здравия разум и се хвърлиха в дебрите на онези състояния, които се описват най-точно с психиатрична диагноза.

"ЗА чий ти е сервиз на Канон и Никон, още повече ръководства, нали Сони имали великия сервиз?"
- На мен не ми трябват, пък и темата не е за моите нужди! Темата е за това, че на "доминиращите марки" хич не им пука за потребителите в България.

"То вече няма и теми за Сони, само тази за ФФ двата апарата остана, та затова гледаш да се навреш навсякъде и тролски..."
- Темите за Сони са малко, най-вероятно защото хората нямат проблеми със своята техника. Ако това е критерий, то комай ще излезе, че "популярните марки" произвеждат само скапани продукти!

""Бесмислен" идва от бесна луда мисъл."
- Не се пише "бесна", а "бЯсна". Ако ще създаваш неологизми, трябва първо да си наясно с правописа и морфологията. Задълбочени познания по сравнителна граматика на славянските езици също ще са от полза.

"Благодаря, че ни следиш правописа и буквичките, единствено хипердребнав и свръхсприхав, без работа и идеи човек би го направил."
- Няма нужда да ми благодариш! Не го правя заради теб!
Аз ти благодаря, че си се загрижил за моята работа! Засега такава никак не ми липсва, пък и резултатите от нея се виждат всеки ден от стотици хиляди българи. Не се хваля - просто факт!

"Иначе, пука ми какво ще плюеш или храчиш, ти само с това се занимаваш- дебнене и с кой уж да нахраниш, по-точно да се впишеш в картината като някакъв съдник."
- Не се занимавам само с това - за разлика от теб! Пък и не се изживявам като съдник - пак за разлика от теб!

"Като няма и не дават без пари ръководство, ще се търсят начини, ето вече има предложение за разпределение от 1 на няколко."
- Най-после нещо по темата!
Във века на информационните технологии най-удачното решение за разпространението на въпросните ръководства е "от 1 на няколко", така ли?! Това да не е апокрифна литература? Да не сме в 10-ти век, когато писанията на богомилите са се разпространявали именно по този начин?
Дано Канон България прочетат тази тема и се размърдат малко, че да задоволят поне елементарните потребности на своите потребители! Засега - поне ръководства на български в сайта. Качественият сервиз може да почака!

Дата:   08-12-13 13:31

Сам започна Криска, сам ще се и приключиш. Аз не мога да съдя никой, просто виждам какво се пише, какви са резултатите. вижда се как почваш с някакво възмущение, все едно си минал през 10 сервиза с Канони. Пиши им на Канон в същия кисел и недоволен тон, да видим дали ще има отговор. Тук няма кой да ти чете мъчителните напъни да родиш нещо уж полезно. Единствено съжаление и смях.
"Бесна", идва от бесове...които те гонят да пишеш срещу хората и определени марки. Кат си толкоз скромен, с тия 2 снимчици и 100-те кила, по-добре си стой там скрит някъде в О-то на Сони.
А за това, че няма Сони темички много, е не защото нямат хората проблеми с техниката, ами защото просто много ограничен кръг от хора ползват Сони. Или пък имат и от други марки. Доказва го и истински слабата активност в Сони форумчето, хубаво е че се оказа, че познавам хора и оттам, които казват как стоят нещата. Явно и затова тролчето Криси без поле за изява пише тук наляво и надясно с детинското си възмущение и тропане с крак по масата. Ама как хубаво ти нахраних спамерското и хилаво его, нали??? Добре е, че работиш там в телевизия ли, радио ли, кабеларка, дано да нямаш същото отношение както тук и в работата. Но мисля, че няма да го позволи никой.
А за сервиза на Канон, досега само 1-2 теми за описали сериозен проблем, който изисква сервиз и то оторизирания. Най-вече проблемите идват от самите потребители, които си не гледат техниката, което се отнася за всяка марка.

Публикацията е редактирана (08-12-13 13:51)

Дата:   09-12-13 02:43

kvakioh,
Хайде стига си плямпал все едно и също, че стана смешен вече!
Нито знаеш кой съм, нито какво работя, но продължаваш наивно и глупаво да си съчиняваш врели-некипели! То бива нахалство, ама твоето край няма!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »