Автор: Myth
Дата: 30-11-13 10:59
Автор: stown
Дата: 30-11-13 06:01
Много точно го е писал ГОСПОДИН - едни пичове искат да ни покажат колко са зле други пичове.....
Имайки предвид колко са готини самите те!
Жалко че имах добро мнение за нончо.
Мют не ме учудва - той си е такъв......
Не е Мют а Мит и какъв си е Мит?
Мит никога не е претендирал, да е добър фотограф, напротив посредствен е. Второ Мит са го разпъвали на кръст, ама Мит нито се е разсърдил, нито нищо. Винаги съм се поучавал от критиката и винаги съм я предпочитал пред "оооооо прекрасно".
Вярно е никой не е родил научен, но все пак преглеждайки снимките от категориите и по принцип като интерсуващ се от фотография, разглейждайки други сайтове за фотография, автора на въпросната снимка, трябва поне някакво усещане за автоцензура и естетика трябва да е развил. И поне малко от малко да трябва да може да различи една що годе добра от такава за нищо не ставаща снимка.
Стига бе хора това все пак е сайт за фотография, не сайт за изпразване на всичкото съдържание от картата. Предполага се също, че хората интересуващи се от фотография, поне мааааааааааааааааалко са попрочели туй, онуй за композиция, светлина и т.н. поне МАААААААААААААААЛКО.
Никой не говори за шедьоври, говрим за нормално естетическо чувство.
Мит също е имал много недоклатени опити, ама не е тръгнал да ги качва на този сайт нали?
Под снимката на автора, съм коментирал, и съм го попитал какво трябва да харесаме в тази снимка, добрата композиция ли, добрата светлина ли, интересната поза на модела ли, какво?
Е така и не ми е отговорил. С въпросите си съм показал и какво не ми харесва в тази снимка и какво и липсва СПОРЕД МЕН.
|
|