Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Фотографите от София, спите ли?
Автор: foreigner   
Дата:   12-11-13 14:06

Няма ли кой да пусне снимки от площада пред Парламента?
В Офнюз и другите медии има вече стотици кадри.
 Re: Фотографите от София, спите ли?
Автор: realnoncho   
Дата:   12-11-13 14:09

Разликата между фотограф и фотожурналист е такава каквато и между футболист и вратар.
Автор: promis   
Дата:   12-11-13 14:10

То народа спи, ти за фотографите питаш...
Автор: nyamago   
Дата:   12-11-13 14:18

В профилите на хора видях доста снимки от протести. Може би е поотминало вълнението около това и не са вече новост, та не се показват на челно място, но ги има в сайта (ако някой търси).

Има ли нещо ново в протестите (не следя новините), нещо различно, което да заслужава нови снимки - съществено различни от предишните?

А критериите на преобладаващите футболисти тук са такива, че очевидно не възнаграждават вратарските усилия.
Автор: мара   
Дата:   12-11-13 14:19

ако искате, може да идем да ги подкрепим. аз малко не си падам просто да снимам.
Автор: HungryRabbitJumps   
Дата:   12-11-13 19:50

По-малко хора, повече насилие, като резултати пак нищо.

Ако не друго, то от тези протести, по-неопитните могат лесно да се упражняват :)
Автор: Bumerang   
Дата:   12-11-13 20:36

Този филм сме го гледали-като преди -ще пратим 10 тина студенти да учат в Америка /Едно време Кошлуков се облажи от това/ и на студентите среден пръст ама отзад.Не случайно са там- в университета , американски и германски посланици .Ех мечтая си наш посланик в чужда страна да разговаря с американски или френски студенти ама най добе с пакистански или турски:-)[smilie5]
Автор: metodiev_martin   
Дата:   12-11-13 20:53

От последната по-голяма окупация и ексцесии (белия автобус и окървавените глави) велики форумни мислители, ме обвиниха че снимам протестите за пари. След като поставиха моя снимка на първа страница, пак същите велики умове ми писаха ЛС, с въпроси, колко пари съм взел аз и човекът с разбитата глава. Започнаха упреци, че съм платен провокатор да нагнетявам напрежение и че с въпросните снимки манипулирам обществото. За капак "УИКЕНД" решиха че фф е фото-банка и "понапазаруваха" снимки за новият си брой.
Въпреки всичко, ако имах възможност и от днес бих пуснал снимки, но посещението на въпросното мероприятие ми излиза 15-20лв на вечер (за път), а никой от "организаторите на протестите" неще да ми плаща [smilie5]
Автор: VassilK   
Дата:   12-11-13 21:07

Кво ти пука.Снимай си и не им обръщай внимание.
Автор: metodiev_martin   
Дата:   12-11-13 22:10

колегата Васил Гарнизов (едрият с брадата и двата марк 3 [smilie5] ) снима почти всеки ден.
Може да го потърсиш във fb - Vassil Garnizov
[smilie24]
Автор: icikonti   
Дата:   12-11-13 22:11

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1425746_10202327627342837_277018833_n.jpg

Мой фотографски приятел-Мишо Георгиев, на снимката /2-ри курс ЮФ-СУ/фотограф, е бит днес.
Снимката е на Георги Кожухаров.

Автор: nyamago   
Дата:   12-11-13 23:33

Насилие? Някой почва да нервничи. (Ами да извикат танковете...)

[smilie2]
Автор: hotsnail   
Дата:   12-11-13 23:36

ами то ..единия е на ремонт а другия няма гориво....може за 15-ти Декември да организират един танк, ако се налага спешно...

Инак голяма работа днес...

Публикацията е редактирана (12-11-13 23:38)
Автор: promis   
Дата:   12-11-13 23:38

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1453507_10200207703593836_1397143312_n.jpg

Автор: vikitovikito   
Дата:   12-11-13 23:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: MauMyHa   
Дата:   13-11-13 09:54

е, моите снимки не са от толкова близък план но, се отчетох вчера.
152 ден от протестите...
Автор: landstar   
Дата:   13-11-13 12:15

realnoncho е дал правилния отговор! Какво има да снима един фотограф - разлигавени келеши, лумпенизирани мрагинали, поуицай с пистоует ... То това в София го има постоянно, какво има за снимане??? И кой го интересуват подобни снимки изобщо? Има си журналисти, ако им е платено по въпроса - снимат, запълват си сайтчето и толкоз. Същите кадри стават и на футболен мач, даже са къде-къде по-динамични!
Автор: rb67   
Дата:   13-11-13 12:19

На соросчета съм се наснимал.
Автор: Rand   
Дата:   13-11-13 12:46

Айде, платените се намесиха в темата [smilie18]
Автор: serjy   
Дата:   13-11-13 12:50

абе не е нормално фотографите да са повече от протестиращите [smilie18]
Автор: ctpahho   
Дата:   13-11-13 12:56

Апропо, защо ФотоФорум е аполитичен?
Автор: serjy   
Дата:   13-11-13 13:11

щото единия админ е от бсп, другия от герб, а третия от атака и не могат да се разберат за кого да скандират [shtrak]
Автор: georgioiv   
Дата:   13-11-13 13:36

щото ще се избием, както вече сме го правили и преди... Ако има тема за снимки - слагайте снимки, без коментари, големи хора сме, коментарите можем и сами да си ги направим...
Автор: rb67   
Дата:   13-11-13 14:08

Снимките също можем сами да си ги направим.
Автор: J0R0   
Дата:   13-11-13 14:08

Една много добра снимка на Антон Станков

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.