Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 ЗА или ПРОТИВ връщането на стария вид на Базар-а
Автор: brofa   
Дата:   23-09-13 15:37

ЗА или ПРОТИВ връщането на стария вид на Базар-а,
аз лично съм за връщането на стария облик на базара,защото даваше повече опции,и беше по удобен за работа[cool]
 Re: ЗА или ПРОТИВ връщането на стария вид на Базар-а
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   23-09-13 15:38

Новия, но с коментари отдолЕ :)
Автор: kapitancho   
Дата:   23-09-13 15:38

Колко теми ще се пускат по въпроса?
Администраторите ясно са заявили позицията си и няма смисъл от повече дискусии, без значение на кого му харесва и на кого - не.
Автор: vicking   
Дата:   23-09-13 15:55

Бе то така, ама и не съвсем. Реално тази секция се премести в продавалника.
Автор: chukov   
Дата:   23-09-13 15:59

Новият базар е добре направен, но лиспата на коментари е най-слабото му място.

Аз искам само това - да могат да се пишат коментари.
Автор: serjy   
Дата:   23-09-13 16:00

против!
Автор: Rusinov   
Дата:   23-09-13 16:22

chukov написа:

> Новият базар е добре направен, но
> лиспата на коментари е най-слабото
> му място.
>
> Аз искам само това - да могат да се
> пишат коментари.

[smilie24] Съгласен с chukov
Автор: HP   
Дата:   23-09-13 16:26

А аз предлагам едноседмичен БАН за пускащи подобни теми!!!!
ОЛЯХТЕ СЕ!!!!!
Автор: jrr   
Дата:   23-09-13 16:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   23-09-13 16:34

HP написа:

> А аз предлагам едноседмичен БАН за
> пускащи подобни теми!!!!
> ОЛЯХТЕ СЕ!!!!!

HP това да не е жив комунизъм? Нали ние продаваме в тоя базар и като пусне някой Никор 50 1,8 D за 220 лв. "като нов", трябва да имам възможност да го нахраня, за да не се прави на тарикат и да се опитва да изкарва пари на гърба на някой балък, който няма идея все още за какво идва реч. Новата форма на базара дава свобода на всякакви нагли Едиоти да си развяват байрака [smilie9]
Автор: nebesniq1   
Дата:   23-09-13 16:53

Автор: Rusinov

Кой си пък ти, че ще кажеш на някого на каква цена да си продава техниката, я вземи погледни календара коя година сме[smilie21]

Ако иска и за 1000лв ще го пусне, като не ти харесва подминаваш, сигурно като идеш на пазара правиш разследване за най-ниската цена на дадена стока и след това вдигаш скандал на всички продавачи, ама как така ще продават на по-висока цена, гледай ти трябвало теб да слушат. Смешен си!

Публикацията е редактирана (23-09-13 16:54)
Автор: Don_Diego   
Дата:   23-09-13 16:59

небесен, малко реагираш като "чукча писатель, чукча не читатель"

за да не се прави на тарикат и да се опитва да изкарва пари на гърба на някой балък, който няма идея все още за какво идва реч.
Дата:   23-09-13 17:00

nebesniq1 написа:

> Автор: Rusinov
>
> Кой си пък ти, че ще кажеш на някого
> на каква цена да си продава
> техниката, я вземи погледни
> календара коя година сме[smilie21]
>
> Ако иска и за 1000лв ще го пусне, като
> не ти харесва подминаваш, сигурно
> като идеш на пазара правиш
> разследване за най-ниската цена на
> дадена стока и след това вдигаш
> скандал на всички продавачи, ама
> как така ще продавам на по-висока
> цена, глей ти трябвало теб да
> слушат. Смешен си!

Моля те единствено да не ме определяш като смешен или какъвто и да било. Нито ме познаваш, нито съм ти някакъм. И аз не съм си позволил да определям никого.

Иначе точно понеже сме в 2013 мога да си коментирам каквото си поискам. Има една камара некоректни продавачи, които вече са мамили в базара, продавайки повредена техника и т.н. Моментната форма на базара не позволява да се напише нищо под обява от такъв тип. А идеята за цената..... Много хора не можаха да проумеят, че ако един обектив е купен вчера за 200 лв., то след месец вече цената му е надолу и ако искам да оставя коментар под подобна обява, мога да оставя когато си поискам.

P.S. Да, като отида на пазара правя луди дъртите лелки, дето ми продават скъпи праскови, но не ми дават да си ги избера от тези отпред, а вземат отзад развалените. Накрая торбата е пълна с гнилоч. Ти съвсем скромно гнили ли ги ядеш?

Все си мисля, че хората във форума трябва да са си от помощ един на друг, а не надцакващи се търгаши. Ако видя, че някой се опитва да прецака някой от форума, винаги ще се опитам да го предотвратя. Ако видя, че някой е дошъл да печели на гърба на все още недотам запознат колега - винаги ще го предупредя. Поне това е моята фирософия за Фото-Форум!

Публикацията е редактирана (23-09-13 17:07)
Автор: BXMarkov   
Дата:   23-09-13 17:07

За коментари съм! Ще има по-малко измами и по-малко теми във форума, от сорта "Продава се тяло ХХХХ в идеално състояние като ново на 85000 кадъра с лека пукнатина на капака на батерията, изгодно ли е?" или "В обявата пишеше обектив като нов,а се оказа че автофокуса не работи" Маса неопитни колеги ще бъдат предпазени.
Дата:   23-09-13 17:08

BXMarkov написа:

>
> За коментари съм! Ще има по-малко
> измами и по-малко теми във форума,
> от сорта "Продава се тяло ХХХХ в
> идеално състояние като ново на 85000
> кадъра с лека пукнатина на капака
> на батерията, изгодно ли е?" или "В
> обявата пишеше обектив като нов,а
> се оказа че автофокуса не работи"
> Маса неопитни колеги ще бъдат
> предпазени.

Именно, а баш, "екзактли"! [beer]
Автор: Don_Diego   
Дата:   23-09-13 17:12

Да не говорим за практиката, регистрирани потребители, само за да пуснат нещо в базара. Без коментари, снимки, харесвания. Ако това е идеята... ок.
Дата:   23-09-13 17:40

трябва да имам възможност да го нахраня, за да не се прави на тарикат и да се опитва да изкарва пари на гърба на някой балък, който няма идея все още за какво идва реч

Rusinov, седни и помисли върху това твое изречение, ама хубаво. Ама наистина хубаво и ще разбереш ЗАЩО не трябва да има коментари [smilie24]
Автор: asahi   
Дата:   23-09-13 17:50

Алоу, не забравяйте, че тук сте на гости.
Дата:   23-09-13 17:51

След това ти предлагам така наречените "балъци" да им организираш курсове по мениджмънт, маркетинг и история на фотографията. Да ги запознаеш с цените на фототехниката, произведена последните 40 години, да ги запознаеш с ценообразуването на големите , средните и малките търговски обекти у нас и в още 146 страни по света. Да ги запознаеш с психологията на пазарните отношения.....

В същото време обаче някой балък тарикат пък няма да иска да купува, а да продава и ще ръси простотии под всяка обява, ще обяснява как брат му в САЩ ще купи същото за 5 милиона лева по малко и т.н.
Не мога да ви разбера, наистина. Почвам да си мисля, че все по неграмотни и неуки хора има. Ако си балък и си решил да си купиш фотоапарат за Н-лева и ти като майка Тереза направиш така, че да го купи за Н-лева -15% да речем, това как ще помогне на балъка според теб???? Че си му спестил едни 15%, които да изпие с братчед си Грую???? И същия тоя балък след два дена ще зарине форума с въпроси как аджеба работи туй нещо дет си го купих, и след 15 дена след као друга майка Тереза му каже вземе да сноима сватби за 50 лв.????? Тогава се пита в задачата кой е балък????
Изкарвате хората крайни малоумници-повтарям го за Н-ти път. Никой не може да ме убеди, че купуваш нещо за хиляди, без да си се осведомил колко струва като ново, колко струва в момента и колко е струва някъде другаде, където го продават втора ръка.
Какви са тия лигавщини все някой да върши работата на друг, който го мързи да си направи труда и да извърши елементарна проверка.
Несериозно е!
Стига с тия коментари под обявите-има си телефони, бичите си една среща , взимаш полицай, жандармерист, нинджа, машинен инженер и софтуерен гений, както и икономист и проверяваш нещото на място като не си сигурен.
Балъци има много, но обикновено те сами се създават, а не някой друг да ги прави.
Автор: Seifi   
Дата:   23-09-13 18:09

НА никой не му се занимава да трие коментари , и това е допълнителна работа за администратора, както и допълнителен разход. ЗА да се стигне до тук да се махнат коментарите сами сме си виновни , администраторите не са пъдари. Сега имат по малко работа определено.

Има ли още не разбрали защо махнаха коментарите?
Автор: vladod   
Дата:   23-09-13 18:21

Собствениците на сайта са прави да поддържат базара в какъвто си искат вид!
АЗ, само споделям, за пореден път, че с този си вид, базарът ме гони като клиент и като потребител на фото-форум [shtrak]
Автор: kadans   
Дата:   23-09-13 18:42

За продавачи и купувачи е супер. Всичко си е ясно и подредено, а за приказки има ЛС. За спамери, балъци и лаладжии може и да не е.
Автор: slav4cho   
Дата:   23-09-13 18:44

Аз не разбирам админите, държат се като дърти комунисти, хората искат нещо а те твърдо отказват.
Автор: Seifi   
Дата:   23-09-13 18:58

ПРОТИВ!

Do: slav4cho

Плащай ти тогава заплата на втори Админ или за допълнителни часове. При капитализма няма безплатни неща, при комунизма имаше но свърши [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (23-09-13 23:08)
Автор: mitko85   
Дата:   23-09-13 19:03

"ЗА"
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена