Автор: kvakioh
Дата: 27-05-13 12:50
Да, с добро, от ползваното- Сони плеър, 33 часа музика, добре.
Сони 18.4 лаптоп, ха, вече не ги произвеждат...
Сони кутия за музика 70х50х40см, ха и тия вече не ги произвеждат...
Канон като пуснат мп3 плеър, няма да си купя. Никон като пуснат стерео за колата- няма да си купя...Защото просто няма да го направят.
Десетки касетки и Сони уолкмен...Ха, и това не го произвеждат.
Сони апарати с полупрозрачно огледало...Ми няма как да видя колко прозрачно е, дали са по-добри снимките. Все още от Канон и Никон имат уникални и некопирани от другите марки обективи, който доставят напълно удоволствие и кеф от снимането. За Сони също има, но едва ли масово ще се използват и коментират тук, просто няма как да стане. Досега, при сериозно следене на форума, не съм видял тема- "имам Сони А99, искам да си купя 85mm f/1.4, дайте мнение дали е добър..." или "Канон 6Д със Сигма 50/1.4 или Сони А99 със Carl Zeiss Planar T* 50mm f/1.4 Lens, кое е по-добре за портрет?"
Просто няма кой да отговори на този въпрос, защото има единствено теми за Никон и Канон, които може да се навлиза и да се пише...Както вече ви казах, уважаеми ползватели на Сони, направете си тема/теми, в които обсъждате, бълвате, говорите, и хвалите Сони, колко е напред, колко са върха, колко сензори са продали...Имаше опити за това, но нещо май не се получи.
П.С. Накрая ще взема едно Сони да го пробвам как е, Некса ми се стори приблизително добре, значи може и един с полупрозрачно огледало да стане...Ха, не познавам никой със Сони.
|
|