Автор: bozo
Дата: 09-05-13 00:42
Дедко ме зарибява с някакви сладки френски бльожди - перно и рикар... Е не става. Чисто е много остро. Като му праснеш вода става на гъз. Пие се топла...
Иначе plomari, ама от гръцкото. Има и едно капианос, в 1,5 литрови шишета. Тая година ако минавам пак от там ще заредя мощно.
Сори пак за БГ брандовете, ама не стават. Бутат само в чалга-реклама и после в шишето боклук.
Така разсипаха и БГ бирата за сметка на чуждите брандове, а се правят в едни и същи заводи. Срамно и тъжно.
В интерес на истината - останах учуден от домашна мастика...
Медицински спирт, някаква дъвка и дестилирана вода...
Обясняваха ми как се прави, елементарно, резултата перфектен, никакви остатъчни кеменета после - тествано.
Като добра свиня не мога да пия без мезе... не се получава.
Отнасям камък без ядове на спокоен режим... С паве вече ми е кеф, ама тогава другите вече повръщат и развалят хубавата атмосфера.
|
|