Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем със д7000
Автор: lariboy   
Дата:   10-03-13 16:24

Проблема незная дали е в мен или в машинката.когато искам да направя серия от снимки дали ще са 3 или 6 завартам вратката на-CL-CH.но не става единствената разлика от режим S е че снима докато не си махна праста от спусака,но и при еденична снимка се чуват два звука при снимане две штракания,пробвах без карта същата работа.Като гледам по ревютата къкав е звукат тотално се разминава с моят.помагаите
 Re: проблем със д7000
Автор: atrifonov   
Дата:   10-03-13 16:32

ама си го написал с краката- може ли в три реда да допуснеш толкова правописни грешки
Автор: tvk75   
Дата:   10-03-13 16:38

при 25 правописни грешки в 4 реда е нормално всеки Никон да има проблем [smilie5]
Автор: io_bs   
Дата:   10-03-13 16:45

Общо взето нищо не разбрах от писанията ти. Нормално е при задържане на спусъка при продължително снимки да не спира да прави снимки. Но за да става това, трябва скоростта да е подходяща, да си фокусирал добре и доста други неща.
Дата:   10-03-13 17:05

МНОГО УЧИТЕЛИ СТАНАХТЕ,ИЛИ ВИЕ СТЕ СЕ РОДИЛИ БЕЗГРЕШНИ И ВСЕЗНАЕЩИ,НИКОГА НЕ СТЕ ПИТАЛИ И ВСИЧКО ВИ Е ЯСНО.

Публикацията е редактирана (10-03-13 17:16)
Автор: cicomanco   
Дата:   10-03-13 18:03

Поне умеем да се изразяваме! Правилно! Грамотно! Не очаквай уважение, ако не показваш такова!
Автор: ce_christov   
Дата:   10-03-13 19:03

Въпреки, че мислех да не давам съвет на този толкова объркан въпрос, все пак погледни настройките на d11 в менюто. Да не си включил Exposure delay mode.

Автор: Djogata   
Дата:   10-03-13 19:07

Трябва да обясниш какво точно "не става" - пишеш, че снимало, докато не си махнеш пръста от спусъка. Еми то точно това се очаква, нали? Тогава къде точно е проблемът, по-бавно ли снима отколкото очакваш, или?

Ако снима твърде бавно, или пропуска кадри, можеш да провериш какви са ти настройките за приоритет при снимане - дали имаш приоритет на фокуса (т.е., апаратът снима само ако е хванал фокус), или приоритет на спусъка (апаратът винаги снима, независимо има ли фокус или не).
Автор: tvk75   
Дата:   10-03-13 22:09

Лари, аз съм се родил безгрешен [smile]

Обаче винаги съм питал грамотно,естествено [smile]
Автор: fit_ness   
Дата:   10-03-13 22:17

Ужас!!! Научи се да пишеш!!! Бас държа, че си Teen!!! [smilie9]
Автор: vaskoto1   
Дата:   10-03-13 22:19

причините може да са няколко:
губи фокуса и се налага да префокусира всеки път-въпрос на настройки е. трябва да зададеш по голяма продължителност на задържане активен фокуса (да не префокусира всеки път при натискане на спусъка).
друг проблем е скоростта на буфера и на картата. карта с по висок клас пише по бързо. опитай, пробно, да го сложиш на малък джейпег и виж дали няма да се промени. огледай и настройките да не си направил нещо, което товари излишно буфера.
и не на последно място-свали си ъпгрейдите от сайта на никон и си ги инсталирай. тук много народ съветва против това, но при мене си работят без никакъв проблем.
дано съм помогнал...[shtrak]
Автор: io_bs   
Дата:   10-03-13 22:19

И аз съм "Teen", но се старая да пиша грамотно. А иначе съм виждал много интернет ползватели, които отдавна са минали тийн възрастта и пак пишат неграмотно [smilie3]
Автор: johnywalker   
Дата:   10-03-13 22:29

И аз три пъти го прочетох и нищо не разбрах, освен че трябва да помагаме. Сигурен съм че проблема ти е описан много добре в ръководството, но все пак обясни по-подробно какво очакваш да се случи, а не се случва.

Автор: fit_ness   
Дата:   10-03-13 22:38

io_bs, за съжаление повечето не са като теб. В стремежа си да са уникални и да пишат различно (според тях-тарикатски), забравят правилния начин на изписване на думите....
Все пак момчето ни е пощадило и ни е спестило 6liokavicata.
Автор: metodiev_martin   
Дата:   10-03-13 23:24

ут таам зимаш ресваш настройките к1t0 преи тфа форматваш картааа и се връшаш в началото за земеш да обесниш кфи са проблемците иначе спусякя шъ натискъш то ша щрака и нема го тоя проблем при другите клепчета [smilie21]
Дата:   11-03-13 17:58

PISHA OT TELEFONA,PROBLEMA BESHE V NASTROIKATA--D11BLAGODARIA NA VSICHKI SHTE SE POSTARAIA POVECHE.
Автор: chill   
Дата:   11-03-13 18:04

metodiev_martin написа:

> ут таам зимаш ресваш настройките
> к1t0 преи тфа форматваш картааа и се
> връшаш в началото за земеш да
> обесниш кфи са проблемците иначе
> спусякя шъ натискъш то ша щрака и
> нема го тоя проблем при другите
> клепчета [smilie21]

Да нмаяш порблеим фостата?