Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ... чрез конституционното си право на защита ще кажа :
Автор: metodiev_martin   
Дата:   07-03-13 17:24

Писмото ми до администраторите на https://photo-forum.net

Здравейте. Доста ми е неприятно, подаването на подобен сигнал, но очевидно ситуацията и последствията след него го налагат.
За проблемът, с който ще ви запозная, умишлено ще пусна тема във форума, защото се чувствам пряко засегнат от отношението и обидите получени по мой адрес и смятам, че широката общественост трябва да научи за това.
Конкретният проблем се ражда, след пускането на темата:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&t=1522532&i=1522532&offset=25

elrisha
Дата: 07-03-13 12:53

Бих искала да се помисли по въпроса дали да не се премахне опцията,даваща право на Авторът на темата да забранява писането на други потребители,чийто мнение не му изнася. Някак е тъпо Авторчето да се прави на интересен и да злослови, а ти да си резнат от възможността да му отговориш.
metodiev_martin , за пореден път самодоказа думите ми,които така го подразниха, действайки по този смешен начин.

Въпросната авторка, явно се чувства засегната от факта, че затворих темата, в която водеше задочен спор с различните потребители. Конкретната тема бях пуснал във връзка с открадната моя снимка, публикувана във facebook, след това в информационен сайт.
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1521138&t=1521138&phorum_uriauth=

Благодарение на съветите и усилията на колеги (които намираха моята снимка във facebook и ми пращаха линк, за да мога да сигнализирам в системата) успяхме да премахнем въпросната фотография от 1 информационен сайт и 8 групи във фейсбук.
Въпросният потребител elrisha, се появи в темата ми, с упреци и обвинения към четвърто лице, което няма нищо общо със същността на темата. Публикациите и в темата провокираха потребителите да се отклонят от главната идея - открадната ми снимка - и да започнат задочни спорове, кой за каква кауза се бори, кое момиче било натопено с откраднати снимки в конкурс и прочие. След така създалата се ситуация, аз заключих темата, защото коментарите в нея, коренно се отдалечиха от първоначалната идея.
Въпросната elrisha, реши да пусне компрометираща тема, в която чрез долнопробна лъжа да опетни името ми и да настрои десетки потребители срещу мен. Ситуацията изглежда абсурдна и дълго мислех дали да сигнализирам за проблема. В крайна сметка реших да използвам цивилизованата форма и спазването на правилата във форума. Желая въпросният потребител elrisha, да бъде предупреден, че с действията си нарушава общоприетите норми и добрият тон, като умишлено и целенасочено накърнява достойнството на потребителите.
Успешен ден
Мартин Методиев

Дата:   07-03-13 17:31

Темата е за БГ МАМА, превърнахте форума в клоака....[smilie23]
 Re: ... чрез конституционното си право на защита ще кажа :
Автор: chill   
Дата:   07-03-13 17:32

:popcorn:
 Re: ... чрез конституционното си право на защита ще кажа :
Автор: Admin   
Дата:   07-03-13 17:35

И двете теми са затворени, а сега ще бъде затворена и тази.
Мисля, че страните казаха, каквото имаха да казват.
Уважаеми форумци, моля престанете с личните нападки, това е абсолютно ненужно.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена