Автор: metodiev_martin
Дата: 03-03-13 21:40
Никъде няма драма. Даже ми е забавно, защото преди 3-4 дни гледах една снимка със другаря Станишев, на която държи бесило и един пенсионер го пита - Консомолецо, ама как да го вържем?
А Станишев отговаря - единия край за гредата, другия за врата
След точно един ден, тази снимки попадна във всяка една група във фб и се замислих - как някой прави някаква снимка, качва я някак и снимката му влиза във всички групи, без той дори да подозира, а ако иска да направи целенасочена реклама на нещо, много трудно ще успее да постигне същия резултат. И в същото време, тематично, година след като снимах тези две деца на 3-ти март, снимката е хванала мъх и плесен и отново е възкръснала
Драми не виждам, реших да се похваля и да благодаря на eewf Свързах се с администратора на групата, попитах го от къде е и той ми каза :
- гугъл - никъде не пише на кой е, много ми хареса и затова я сложих тук - следващия път си сложи водни знаци, тагове, надписи, линк към сайта за да нямаш проблеми
Пък аз смятам, че водните знаци от край до край, скапват цялата идея и смисъл на снимката. Не виждам проблем ако снимките се споделят, но се позовава - автор, сайт - поне да си кажат хората - е тоя е българин, турчин, арабин - има интересни снимки в тоя сайт и прочие ...
|
|