Автор: pepi34
Дата: 04-03-13 02:22
И пак ще ти кажа, не виждам нищо нередно в моето питане. Относно линковете или както се изрази, никъде не пише, че снимам 3Д, нито че записвам.Само пак не разбрах на какъв се правиш ти в тоя форум и като какъв се изявяваш, в ролята на какъв точно се опитваш да ме заядеш? И отново до Админите, това нормално отношение ли е във почти всяка една тема?. Ако има питане независимо дали аз или някой друг пита, нормално е ако знаеш да отговориш, ако не, просто да не се правиш на велик. Първо се четяло, да не си мислиш , че не съм прочел? Това, че питам не ме определя като прост или некомпетентен. Точно защото достатъчно прочетох, затова зададох въпрос. Защото и в нета има отговори по темата от знайни и незнайни автори, кой от кой по-по най-спец. И още нещо, зад моя профил поне се знае кое е лицето и с какво се занимава. А зад твоя стои едно нищо. И предполагам така си мнооого смел да нападаш. Защото утре ще потънеш някъде и никой няма да знае кой си. Аз поне навсякъде и във всички теми си стоя зад името! Понеже си адски много в час, ако изобщо си разглеждал структурата на едно ХД и на Едно 3Д ХД сигурно си забелязал , че съдържанието на папките е различно. А може би ( ако изобщо си в час)знаеш , че не е едно и също да запишеш ХД съдържанието с Неро или с друга програма, защото ще подреди въпросните папки по различен начин. Пак по тази причина ако ги пуснеш на комп. или на мултимедиен плеер филма ще се отвори, но на устройството с умишлено ограничени функции назоваващо се 3Д Блу рей Плеер марка примерно Сони или Самсунг може и диска да не тръгне поред причини. Нещо , че в нета пише че няма проблем и консултантите в магазина твърдят същото. Сега се надявам да ти е станало ясно защо попитах, както и колко съм некомпетентен по темата. И още нещо за моята некомпетентност ще ти вметна. Когато преди 5г направих първия си ХД 3ч филм и го конвертирах по стандартната процедура описана в инструкциите на видеообработващите програми за да направя първото си ДВД от ХД видях че картината се омазнява. Попитах 10 колеги който правеха същото и те твърдяха , че при тях нямало проблем. Помолих ги внимателно да се вгледат и след година всичките звъняха с въпрос " Абе верно имало проблем, ти как го реши?"
Та в тоя контекс не смятам да споря със спецове от твоя ранг, а все още си мисля, че комуникацията и добрата форма на общуване е от полза за всички. Хайде остани си със здраве и знанията, анонимни им колега :)
|
|