Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Едно въпросче за 3Д филмче и блу рей
Автор: pepi34   
Дата:   02-03-13 20:05

Привет, някой записвал ли е 3Д филм на блу рей диск, има ли някакви особености или разлики от нормалното ХД?
 Re: Едно въпросче за 3Д филмче и блу рей
Дата:   02-03-13 20:07

Питам, защото многократно съм записвал ХД на Блу рей, но скоро си свалих едно 3Д, което е 36Гб и виждам известна разлика в съдържанието на папките, както и в имената на файловете. Пък и 50Г двуслойните дискове не са евтини и не ми се ще да хвърля едни 15-20лв от първия път просто заради нещо дребно.
Дата:   03-03-13 03:43

Записах го вече, но виждам че тук сериозните потребители нещо ги няма и когато има смислен въпрос няма кой да отговори. Повечето са май само разбирачи и чатери по темите.[shtrak]
Автор: nicos   
Дата:   03-03-13 10:54

Или просто тази гимнастика са я правили много малко хора и точно те не са прочели темата ти ...?
Автор: GOSPODIN   
Дата:   03-03-13 11:25

pepi34, не ползвам БР , защото имам мултимедиен плеър и преносим ХДД и така си гледам ХД или го пренасям. [shtrak]
Автор: vladopetrofff   
Дата:   03-03-13 18:02

ImgBurn - безплатен софтуер и препоръчван за 3д и втора скорост на запис .... не по-висока... и стискаш палци да не спре тока за следващия час и половина [smile]
Автор: Miro__Slav   
Дата:   03-03-13 18:18

Петре не ми се случвало да записвам такъв диск но по-миналата година правих експерименти от 2 д към 3 Д и се получава задоволително добре... Зор беше докато изровя що годе свестни очила...
Петре я направи един скрин на структурата на блу рея да видим каква е разликата от стандартния...

Публикацията е редактирана (03-03-13 18:22)
Автор: wafen   
Дата:   03-03-13 20:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   03-03-13 23:18

Много си смешен, няма що. Имам всичко, записах си диска точно както се записват и останалите Блу рей. Не виждам какво лошо да питаш преди да хвърлиш 15лв. на вятъра. Добре или зле платен, клиента не го интересува аз колко диска съм хвърлил, иска да купи Мерцедес на цената на Трабант. А и това е форум, не знам кога Админите ще се сетят да забранят такива заядливи коментари като твоя, защото благодарение на такива като теб сериозните в този форум си тръгнаха. Няма да те обсъждам колко си сериозен или компетентен с една снимка в профила тивъв фотографски сайт и без инфо за теб. Успех в живота и лека от мен [shtrak]

Публикацията е редактирана (03-03-13 23:21)
Дата:   04-03-13 00:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   04-03-13 02:22

И пак ще ти кажа, не виждам нищо нередно в моето питане. Относно линковете или както се изрази, никъде не пише, че снимам 3Д, нито че записвам.Само пак не разбрах на какъв се правиш ти в тоя форум и като какъв се изявяваш, в ролята на какъв точно се опитваш да ме заядеш? И отново до Админите, това нормално отношение ли е във почти всяка една тема?. Ако има питане независимо дали аз или някой друг пита, нормално е ако знаеш да отговориш, ако не, просто да не се правиш на велик. Първо се четяло, да не си мислиш , че не съм прочел? Това, че питам не ме определя като прост или некомпетентен. Точно защото достатъчно прочетох, затова зададох въпрос. Защото и в нета има отговори по темата от знайни и незнайни автори, кой от кой по-по най-спец. И още нещо, зад моя профил поне се знае кое е лицето и с какво се занимава. А зад твоя стои едно нищо. И предполагам така си мнооого смел да нападаш. Защото утре ще потънеш някъде и никой няма да знае кой си. Аз поне навсякъде и във всички теми си стоя зад името! Понеже си адски много в час, ако изобщо си разглеждал структурата на едно ХД и на Едно 3Д ХД сигурно си забелязал , че съдържанието на папките е различно. А може би ( ако изобщо си в час)знаеш , че не е едно и също да запишеш ХД съдържанието с Неро или с друга програма, защото ще подреди въпросните папки по различен начин. Пак по тази причина ако ги пуснеш на комп. или на мултимедиен плеер филма ще се отвори, но на устройството с умишлено ограничени функции назоваващо се 3Д Блу рей Плеер марка примерно Сони или Самсунг може и диска да не тръгне поред причини. Нещо , че в нета пише че няма проблем и консултантите в магазина твърдят същото. Сега се надявам да ти е станало ясно защо попитах, както и колко съм некомпетентен по темата. И още нещо за моята некомпетентност ще ти вметна. Когато преди 5г направих първия си ХД 3ч филм и го конвертирах по стандартната процедура описана в инструкциите на видеообработващите програми за да направя първото си ДВД от ХД видях че картината се омазнява. Попитах 10 колеги който правеха същото и те твърдяха , че при тях нямало проблем. Помолих ги внимателно да се вгледат и след година всичките звъняха с въпрос " Абе верно имало проблем, ти как го реши?"
Та в тоя контекс не смятам да споря със спецове от твоя ранг, а все още си мисля, че комуникацията и добрата форма на общуване е от полза за всички. Хайде остани си със здраве и знанията, анонимни им колега :)
Дата:   04-03-13 02:39

Едит - колега, направих си труда да извадя някой и друг твой пост чрез търсачката на форума и виждам, че явно си в час с техниката, но да кажем , че все още не им стана ясно като си в час, защо не драсна точно един ред (поне аз на толкова оценявам смисления отговор), а веднага ме захапа? Нещо лично или? Защото аз така го приемам.
Автор: vladopetrofff   
Дата:   04-03-13 14:18

pepi34 ако се разровиш из форума ще видиш, че не само ти си намерил проблем при конвертирането на HD to DVD... иначе не ползвай неро за 3д... така съм чел... ImgBurn e решението, нищо не размества, коригира ти настройките ако са грешни и е безплатен...
Дата:   04-03-13 15:33

Дата:   04-03-13 15:44

wafen както съм посочил по-горе съм правил проби за конвертация преди 2 години... И ако съм спрял да се занимавам с това то е защото излезе такава технология... Не знам колко си компетентен, но не си въобразявай, че хората не са! Както виждаш не реагирах на нападките ти по никакъв начин а и не виждам защо просто трябва да вземам под внимание писанията ти...[beer]Ако нещо ти е криво намери си друго поле за изява...!
Дата:   04-03-13 16:40

Дата:   04-03-13 18:45

wafen въобще не ми брига пич... Мнението ти няма никакво значение [smilie21]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.