Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За липсата на клуба
Автор: fizo   
Дата:   21-02-13 09:57

Имаше толкова разнообразни теми,разговори, дискусии, както и забавни неща и най-вече интересни. Аз лично без Клуба най-вероятно ще спра съвсем да влизам в този сайт.

Така и не разбрах каква беше причината да го махнете, но мен лично ме губите без него. Все по рядко ще имам причина да влизам във ФФ.
 Re: За липсата на клуба
Автор: turntablism   
Дата:   21-02-13 10:00

Имам чувството, че всяка тема свързана с клуба изчезва безследно.. да видим какво ще се случи тук..
Автор: Rand   
Дата:   21-02-13 10:03

Срещу Клуба беше проведено активно мероприятие. Не от собствениците, а от потребители.

Публикацията е редактирана (21-02-13 10:04)
Автор: Bumerang   
Дата:   21-02-13 10:05

Служебен кабинет на мястото на админите.[smilie7] ....абе ще падне и това управление[cool]
Автор: fizo   
Дата:   21-02-13 10:06

Моля някой да обясни по подробно защо вече няма клуб и ще го има ли пак ? Как така от днес за утре и вече го няма... Пичове ние бяхме свикнали и висяхме там с часове.[cool]
Автор: belia   
Дата:   21-02-13 10:11

много скоро админите ще проумеят ква глупост си спретнаха [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: arakiss   
Дата:   21-02-13 10:11

типично по нашенски някой друг ли ни е виновен [smilie5]
колко пъти ни предупреждаваха админите, не е истина - аз толкоз търпелива с децата си не съм била, доста по-рано раздавах шамарите [smilie7]
Автор: Admin   
Дата:   21-02-13 10:12

Ще кажа с две думи - много хора ни се оплакваха постоянно заради клуба. Някои се сърдеха, че не сме банвали "нацисти" и "антисемити", други, че сме оставяли да си пишат "сексисти" и циници, трети , че разни комунисти си казвали мнението, а четвърти че не сме подкрепяли тая или оная кауза:) Един казва - трябва да сте национално отговорни и да подкрепите Белене, а друг - точно обратното. А Фото Форум е сайт за фотография. Нас не ни интересува авторите какви възгледи имат извън фотографията и кой какъв е. Да, но вземайки мерки или не вземайки мерки все някой беше сърдит. Пощата ни се затрупваше с гневни писма, молби за изтриване на профили и т.н. Всъщност заради асоциаците на ФФ с клуба, страдаше целия сайт. Искахме да го запазим , за да има къде хората да си правят леки разговори, да си помагат и т.н., но не, вие не пожелахте и не спряхте с политиканстването. Еми да, уморихме се. Имаме си и друга работа. Няма как да сме арбитри в 100 вида житейски области, една фотография ни стига. А много хора искат и очакват да сме арбитри. Предпочитаме сайта да остане само за фотография. Скоро ще пуснем и една нова много атрактивна секция, но ще е пак изцяло за фотохрафия и споделяне на опит в различни жанрове. Може би е по-добре така - както е сега, за да не страда фотографската част на сайта. Въобще нямате представа за какво иде реч и какви чудеса получаваме на поща и мейл нон стоп:) Нека не забравяме, че ФФ е тематичен сайт - за фотография.
Автор: tofo   
Дата:   21-02-13 10:14

Шамари как да е, ама чак смъртна присъда...[smilie8]
Автор: dekov   
Дата:   21-02-13 10:14

Що бе, Facebook не Ви ли върши работа [smile]

Автор: Admin   
Дата:   21-02-13 10:18

Фото Форум е сайт за фотография и всички, които се интересуват от фотографията са добре дошли с теми за фотография.
Скоро ще има и друга секция за обучение.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена