Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Леле, колко евтин е станал...
Автор: kapitancho   
Дата:   03-12-12 11:52

http://www.bhphotovideo.com/c/product/823590-REG/Nikon_27504_Nikon_1_V1_Mirrorless.html

300 долара при 2-3 пъти по-висока цена в началото.
Явно Никон искат да отчетат пазарен дял, като продадат повече бройки, пък нищо, че нямат печалба.

Отговори на това съобщение
 Re: Леле, колко евтин е станал...
Автор: satyno   
Дата:   03-12-12 12:28

Мисля си, че пак са на печалба - явно толкова струва. Харесал съм си Panasonic GX1, малко по-скъп, има кусури, но като ергономия ми допада много!

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   03-12-12 15:42

пак са му много и тези 300$ на този боклук

Автор: muu   
Дата:   03-12-12 15:51

е това е "коледна отстъпка"!

гледам тука много професори пак [smilie5]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   03-12-12 16:32

Ми да де-правят отстъпка 300 и ти плащаш останалите 300. Айде 299, ако трябва да сме точни като професори[smilie3]

Автор: juslen   
Дата:   03-12-12 17:01

Гледах разни тестови кадри от V1 в dpreview, и честно казано снима доста приятно. Ако беше с някакви малки размери примерно като Pen mini и с тая цена щеше да е много по-успешно на пазара.

Щото то сега V1 си е с размера на NEX-5 и като сложиш и дребния сензор и то става ни риба ни рак. Обаче все пак за $300 какво можеш да си купиш-само някоя сапунерка.

Автор: dekov   
Дата:   03-12-12 17:06

Аз пък не чух един който да снима с него и да не е доволен, познавам лично няколко собственика [smile]

Автор: muu   
Дата:   03-12-12 17:22

офертата на В&Н е за камера + обектив = 300 долара... цената е повече от добра за машинката. разбира се , по-тарикатско е да ги раздават без пари, но явно не са се допитали до нашенската компетенция... [beer]

Автор: CyberGene   
Дата:   03-12-12 17:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: realnoncho   
Дата:   03-12-12 17:35

За 300$ си е добре, високия клас сапунерки са по 400-500...

Автор: qpalzm   
Дата:   03-12-12 17:56

Мисля че вече го спират от производство заради новия в2

Автор: hotsnail   
Дата:   03-12-12 18:11

@juslen откога има ПЕН дето да е по-малък от НЕКС-5? Аз поне не съм видял тоя модел.

300$ ми се види ок за Никон 1. Това са 450 лева. А все пак е на нивото на RX100 и е малко по-голям. Ама позволява доста глупости да прави човек с него. Дето се вика и на пинхолка можеш да го направиш и с телескоп и микроскоп и с никорски обективи и т.н. Добро е апаратчето. Просто сравнене дори с най-тъпия ПЕН ..ми ПЕН-а е по-добър. За некс-ве и фуджита няма какво да говорим.

Публикацията е редактирана (03-12-12 18:13)

Автор: e.StaneV   
Дата:   03-12-12 18:15

За прърви път като видях безогледалките на Никон умрях от смях. Как могат да сложат толкова малка матрица и напълно ги отрекох с оглед на алтернативите на Оли, Сони и т.н. Наскоро си играх с J1 и съм меко казано впечатлен от този мъник. Страхотна машинка, много солидно направена, страхотен АФ, вграден интервалометър, Slowmotion клип, 1080 видео, впечатляваща динамика за такъв сензор. От роу на няколко стопа преекспониран кадър (почти бял) възтанових абсолютно всичко. Обективите са много компактни и евтини, всички са по 300 лева за разлика от тези за Некс, Самсунг, Оли и т.н.(поне за сега).

Въобще за мен като ДСЛР притежател, този тип безогледалка за всеки ден върши по-смисленна работа, като заместител на скъпите хай-енд сапунери, но не и на ДСЛ системата като цяло. Страхотна мини система за травъл фотография, улична фотография (хората дори няма да те забележат) планинарстване с големите раници по баирите и т.н.

Некс са страхотни, но от 5/6 нагоре с подходящите обективи. Ще ме спечелят като алтернатива на ДСЛ, само когато направят ФФ безогледалка. [smilie5]

Автор: qpalzm   
Дата:   03-12-12 18:55

Аз не виждам големи разлики в качеството при никон 1 и олимпус старите серии.Даже на високо исо никон1 е по-добре.Но след е-пл5 и е-пм2 вече не е така.

Автор: jey6   
Дата:   03-12-12 19:24

hotsnail,
отвори си очите
и тва в ляво не е 5 ами е 3

http://www.ephotozine.com/articles/olympus-pen-mini-e-pm1-csc-review-17448/images/highres-P9161471_1

Автор: juslen   
Дата:   03-12-12 20:08

Значи Nikon V1 трябваше да е като Pentax Q10, даже и по-малък и лек с малки обективи за да се слага спокойно в джоб. Да бъде сапунерка на стероиди със сменяема оптика-тогава щяха да го грабят за по $300 доларес [smilie5]

Въпреки, че и сега на страда от липса на продажби гледам.

Автор: Simbon4o   
Дата:   03-12-12 20:23

Има някаква тенденция на сваляне на цените. 316$ за К-01 пентакс как ви се струва? Мен ми е привлекателно, колкото и да е тухляв и грозен матрицата му си заслужава тези пари!

Автор: next_time   
Дата:   03-12-12 20:48

Като професор авторитетно мога да заявя - никон не стават.Без пари да ги дават не се лъжете.

Автор: ourglory   
Дата:   03-12-12 20:54

Moга ли да пазарувам в този сайт от България и ако да, как става доставката ?

Автор: vgramatikov   
Дата:   03-12-12 20:55

Canon G12 e 400$
Nikon v1 e 300$

Мисля ,че първото е по-голям боклук. [smilie18]
Най-малкото ако снимаш с Никон. [smilie3]

Автор: CyberGene   
Дата:   03-12-12 21:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: zariio   
Дата:   03-12-12 21:09

ourglory написа:

> Moга ли да пазарувам в този сайт от
> България и ако да, как става
> доставката ?

Поръчваш,плащаш и чакаш призовка от митницата да ходиш да си платиш мито и да си получиш апарата.

Дата:   03-12-12 22:33

Сайбъре вземи К-01
На тия пари си е далавера. За това, което дава като картинка може човек да му преглътне недостатъците.

Автор: hotsnail   
Дата:   03-12-12 22:37

jey6 написа:

> hotsnail,
> отвори си очите
> и тва в ляво не е 5 ами е 3

3 виаги е бил по-голям от 5.......а пентакса отстрани е по смешен и от никона дето обсъждаме....

Публикацията е редактирана (03-12-12 22:37)

Дата:   03-12-12 23:29

К-01 е най-грозната камера от актуалните модели на всички фирми! Но на тази цена никой не може да бие картината, която дава!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »