Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Гледах разни тестови кадри от V1 в dpreview, и честно казано снима доста приятно. Ако беше с някакви малки размери примерно като Pen mini и с тая цена щеше да е много по-успешно на пазара.
Щото то сега V1 си е с размера на NEX-5 и като сложиш и дребния сензор и то става ни риба ни рак. Обаче все пак за $300 какво можеш да си купиш-само някоя сапунерка.
офертата на В&Н е за камера + обектив = 300 долара... цената е повече от добра за машинката. разбира се , по-тарикатско е да ги раздават без пари, но явно не са се допитали до нашенската компетенция...
@juslen откога има ПЕН дето да е по-малък от НЕКС-5? Аз поне не съм видял тоя модел.
300$ ми се види ок за Никон 1. Това са 450 лева. А все пак е на нивото на RX100 и е малко по-голям. Ама позволява доста глупости да прави човек с него. Дето се вика и на пинхолка можеш да го направиш и с телескоп и микроскоп и с никорски обективи и т.н. Добро е апаратчето. Просто сравнене дори с най-тъпия ПЕН ..ми ПЕН-а е по-добър. За некс-ве и фуджита няма какво да говорим.
За прърви път като видях безогледалките на Никон умрях от смях. Как могат да сложат толкова малка матрица и напълно ги отрекох с оглед на алтернативите на Оли, Сони и т.н. Наскоро си играх с J1 и съм меко казано впечатлен от този мъник. Страхотна машинка, много солидно направена, страхотен АФ, вграден интервалометър, Slowmotion клип, 1080 видео, впечатляваща динамика за такъв сензор. От роу на няколко стопа преекспониран кадър (почти бял) възтанових абсолютно всичко. Обективите са много компактни и евтини, всички са по 300 лева за разлика от тези за Некс, Самсунг, Оли и т.н.(поне за сега).
Въобще за мен като ДСЛР притежател, този тип безогледалка за всеки ден върши по-смисленна работа, като заместител на скъпите хай-енд сапунери, но не и на ДСЛ системата като цяло. Страхотна мини система за травъл фотография, улична фотография (хората дори няма да те забележат) планинарстване с големите раници по баирите и т.н.
Некс са страхотни, но от 5/6 нагоре с подходящите обективи. Ще ме спечелят като алтернатива на ДСЛ, само когато направят ФФ безогледалка.
Аз не виждам големи разлики в качеството при никон 1 и олимпус старите серии.Даже на високо исо никон1 е по-добре.Но след е-пл5 и е-пм2 вече не е така.
Значи Nikon V1 трябваше да е като Pentax Q10, даже и по-малък и лек с малки обективи за да се слага спокойно в джоб. Да бъде сапунерка на стероиди със сменяема оптика-тогава щяха да го грабят за по $300 доларес
Въпреки, че и сега на страда от липса на продажби гледам.
Има някаква тенденция на сваляне на цените. 316$ за К-01 пентакс как ви се струва? Мен ми е привлекателно, колкото и да е тухляв и грозен матрицата му си заслужава тези пари!