Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте,
Не разбирам въобще от фотоапарати и затова съм се насочил към вас. Искам да си взема този модел http://www.samsung.com/bg/consumer/camera-camcorder/smart-cameras/nx-cameras/EV-NX1000BABPT и желая да ви попитам става ли за нещо този апарат. Препоръчайте ми и нещо друго ако този не е хубав, като бюджета ми е до 1000-1200лв. Трябва да има Wi-fi задължително модела .Имам и друг въпрос който ме вълнува и не е по обявата и тя е колко е зуума на този апарат, който съм си харесал и защо на тези апарати няма голям зуум. Благодаря и ще чакам вашите отговори.
Искам по малък фотоапарат. А и след като е със сменяема оптика немога ли да зуумвам поне малко с този, който е в комплекта? Не ми е ясно и затова питам.
Принципно samsunga е безогледален и ми харесва и като цена и като функции, но нз дали си заслужава за ежедневни снимки. Аз няма да правя някакви снимки за списание или нещо такова, а просто да запечатам някой и друг момент с приятели. Ще отида да го разгледам в техномаркет и ще решавам. Все пак съм отворен за още идеи. Искам да има Wifi.
не незнам какво точно представлява били ми дал някакво инфо откъде да чета.
Защото мразя кабели. Всичките ми уреди ги синхронизирам безжично, защото ми е по удобно.
„Безжично“ можеш да си качиш снимките, като ползваш четец за карти. А щом не знаеш какво представлява сменяемата оптика... защо искаш да си купиш фотоапарат, ползващ такава?
Проблема е че аз не искам някой да ме въведе в материята с два поста. Аз искам да разбера дали този апарат става за нещо. Другото което е дайте ми да чета, аз желая да се науча, но просто немога да намеря информация за оптиките, за фотоапаратите и т.н.
Защото неискам да си сменям фотоапарата през два месеца. Харесва ми този апарат, предполагам, че след като е с такива обективи ще прави по хубави снимки и аз ще остана доволен.
Повярвай ми-не ти трябва такъв апарат.Има много бутони и бленда,скорост на затвора и тн.По-хубави снимки няма да правиш освен ако не знаеш как да снимаш.Повярвай ми.За тебе няма да има разлика между тови апарат и апаратче за 400 лв.
Аз съм със старата безогледалка на самсунг NX 100 и съм много доволен. Взимай смело .Никой не се е родил научен. Лека полека всичко ще си дойде на мястото. Ви фи то на новия модел си е готино предимство (но не основно) и ще можеш да си управляваш камерата с телефона...
Та на въпроса ти , въпреки , че не е долюбвана марка за фотоапарати не само , че стават за нещо самсунзите , ами и правят прекрасни снимки , стига да ги накара човек и не по зле от конкуренцията :)
Аз имам желание да се науча да снимам. Известно ми е че ще трябва да направя много снимките докато се науча горе-долу да снимам. Тъй като аз съм човек, който обича като се захване с нещо да бъде свършено докрай, а именно да науча всичко за фотографията. Фотоапарата ми харесва и от към цена защото с промоцията с таблета ми излиза да го взема за 800 лв някъде и не мисля, че мога да намеря нещо по добро за тези пари. Ще се уча, ще се ядосвам то е ясно, но след известно време предполагам че ще бъда горд с резултатите. Така изложени нещата, ако смятате че не ми трябва наистина такъв фотоапарат, предложете някое по обикновенно. Аз съм отворен за всякакви идеи тъй като тепърва ще почвам да снимам по интензивно.
Автор: ailiev
Дата: 03-12-12 19:53
Фотоапарата ми харесва и от към цена защото с промоцията с таблета ми излиза да го взема за 800 лв някъде и не мисля, че мога да намеря нещо по добро за тези пари.
Значи вече си направил избор. Успех, и го очакваме скоро в Базара .
ПП. Знаеш, че не можеш да ползваш този модел таблет със SIM карта, нали?...
Ако искаш да се научиш да караш автомобил, можеш да го направиш с какъв да е модел. По-късно, като откриеш недостатъците му, ще си вземеш такъв, който ще отговаря на твоите изисквания.
Първо защо си мислиш че ще го продавам скоро?Второ аз таблета ще го продам имам си ipad и не ми трябва друг таблет. Galaxy camera не ми харесва че няма xenon светкавица иначе и аз се бях запътил на там. Цената също ме устройва(999лв.) но липсата на добра светкавица ме дразни адски много, сеедно снимам с iphona си само дето нямам зуум.