Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Мои близки ме потърсиха за препоръка за сватбен фотограф от Калофер или околните градове.
Аз не познавам никой от там, надявам се вие да препоръчате някой надежден.
Става дума за малка сватба с десетина човека - граждански брак около обяд и ресторант на 12-12-2012 (работен ден е).
Ако някой иска директно да прати оферта, моля само на ЛС. Бих искал освен цена да видя кратко портфолио, както и с каква техника се работи.
Re: Търся сватбен фотограф за Калофер на 12-12-2012
Ecobo, прави си, ама донякъде. Пределно ясно ми е, че всеки печен ще се справи задоволително и с 300д + 18-55. Обаче... Който е печен доста бързо ще натрупа приходи и ще си улесни живота с по-силна техника. Ти нали не би отишъл да работиш срещу пари с 300Д, макар да съм сигурен, че ще се справиш?
Виж Екобо, попадал съм на такива драми, че няма начин да не ме интересува техниката. Отивам на сватба и гледам един чичка-профи "пуца" с вградената светкавица. Не се въздържах и скочих. А човека ми вика "Споко бе, имам програма, с която оправям после червените очи."!!?!!
Ти като отиваш на сервиз да си ремонтираш колата и като видиш "майстора" да налита върху болтовете с френски тръбен ключ дали ще си кажеш "Хмм, той е майстор, ако е добър, и с универсалния тръбен ключ ще отвие добре болтовете..."?
Хайде да спрем да обсъждаме дали техниката има значение.
Никой няма да откаже да дойде от Големия град с Големия апарат в Малкия Калофер срещу Добра цена.
Последно, като ходих да снимам една сватба в Добрич, колегите ми говореха за едни плашещи цени от рода на 150-180 лева за фотографии на цяла сватба. Чак се зачудих защо младоженецът е взел фотограф от Варна на тройна цена. От друга страна забелязвам, че много сватби от Варна ползват фотографи и видеооператори от Добрич...(може би заради по-ниски цени)
Публикацията е редактирана (29-11-12 12:39)
Ние сме свободни, ама не сме от района. Не снимаме с вградената светкавица, мисля че от портфолиото се вижда. И отговори на други въпроси се виждат, но при интерес ще отговорим подробно :)
Толкова трябва да си печен да снимаш със китаци и сапунерки , че никакво слабително да неможе да те хване.
Пък за района гарантирам ,че има печени дето снимат със сапунерки и вградената светкавица по сватби и балове - явно проблема е никакъв , те в този беден район се радват на всичко евтино.
> Никой няма да откаже да дойде от
> Големия град с Големия апарат в
> Малкия Калофер срещу Добра цена.
> Последно, като ходих да снимам
> една сватба в Добрич, колегите ми
> говореха за едни плашещи цени от
> рода на 150-180 лева за фотографии на
> цяла сватба. Чак се зачудих защо
> младоженецът е взел фотограф от
> Варна на тройна цена. От друга
> страна забелязвам, че много сватби
> от Варна ползват фотографи и
> видеооператори от Добрич...(може би
> заради по-ниски цени)
>
>
> Публикацията е редактирана (29-11-12
> 12:39)
cameraman, като видиш творбите на местните "лидери" в Добрич в бизнеса със снимането ще ти стане ясно защо цените са такива и защо хората си викат фотографи от Варна... Лично аз толкова много отрязани пръсти, китки, ходила и неадекватни пози не съм виждал никъде като в техните абитуриентски албуми няма никъде... Че и то не на случайни, а на подготвени кадри... На лични мога да ти дам примери ако искаш да имаш какво да гледаш вместо филми на ужасите вечер...
Извинявам се за намисането в темата, но нямаше как да се сдържа...
Е, че какво му е на зеленото квадратче??? Той и чичко Кен почти във всеки пост се хвали, че снима "на зелено квадратче" пък всички знаят, че изтритите кадри от кошчето на десктоп-а му отиват директно в National Geographic